×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

GamersOrigin är fortsatt obesegrade — YDN Gamers tar första segern

1
Det går fortsatt bra för svenskarna i GamersOrigin som lyckades säkra sin tredje raka seger mot Team GamerLegion. För Phantomles i YDN Gamers kom den första segern när laget besegrade BT Excel. —Jag visste att vi kunde vinna mot varje lag i vår grupp och BT Excel kom in som favoriter ur de flestas perspektiv så att slå dem är riktigt kul, säger Phantomles.
Den fjärde dagen av European Masters gruppspel bjöd på ytterligare ett svenskmöte när Team GamerLegion ställdes mot GamersOrigin. Båda lagen kom till matchen obesegrade men den förväntade svenskmatchen på botlane mellan Petter "Hjarnan" Freyschuss och duon Ludvig "SMILEY" Granquist och Morgan "HustlinbeasT" Granberg blev aldrig av. GamerLegion stod nämligen för en oväntad draft där Hjarnan visserligen fick sin fruktade Heimerdinger, men istället för botlane placerades svensken på toplane.

Där blev det en tuff start efter att Subicz "bluerzor" Daniel säkrat First Blood på Hjarnan. Det franska laget gjorde det tydligt från start att de var sugna på att säkra förstaplatsen i gruppen. Efter 15 minuters spel hade GamersOrigin en ledning med nästan 3 000 guld och de hade också säkrat två drakar. Det tredjeseedade laget från Tyskland gjorde sitt bästa för att inte släppa iväg fransmännen i en ointaglig ledning men efter 24 minuter säkrade GamersOrigin Baron Nashor.

När de sedan gick för att säkra sin fjärde drake vilket skulle innebära en Infernal Soul gjorde GamerLegion ett sista försök att stoppa dem. Det lyckades dock inte alls och XDSMILEY plockade upp en triple kill när GamersOrigin eliminerade samtliga motspelare och avslutade matchen efter 30 minuters spel. Segern innebär att att det franska laget nu är obesegrade efter den första halvan av gruppspelet och därmed leder gruppen.

"Nivån vi visar just nu är inte ens nära den vi behöver vara på"

För kvällens två övriga svenskar blev det också succé. Volkan "Hades" Dinçer och hans LDLC OL tog en komfortabel seger över Defusekids vilket innebär att de ligger på en andraplats i gruppen efter obesegrade Vodafone Giants. Kim "Phantomles" Storm och YDN Gamers säkrade sin första seger i turneringen efter en viktig seger mot BT Excel och det var en nöjd svensk som Fragbite nådde efter matchen.

—Det känns så himla bra just nu. Jag visste att vi kunde vinna mot varje lag i vår grupp och BT Excel kom in som favoriter ur de flestas perspektiv så att slå dem är riktigt kul. Vi har startat lite långsamt så det känns härligt att få första vinsten och vi hoppas kunna fortsätta med samma tempo till nästa vecka.

Tror du att nivån ni höll mot Excel kommer att räcka för slutspel eller krävs det att ni steppar upp ännu mer?

—Nivån vi visar just nu är inte ens nära den vi behöver vara på för att slå GamerLegion eller GamersOrigin. Vi kommer att behöva kolla igenom våra games och lära oss hur vi kan avsluta matcherna på ett snabbare sätt.

Hur ser du på din egen insats hittills?

—Jag tycker att jag har haft en relativt stabil insats med bara ett par små misstag. Det behövs dock mer än det mot lagen vi möter då även det minsta misstaget räcker för att motståndarna ska ta tillvara på det och skapa en stor ledning.



Artikelbild: Timo Verdeil/GamersOrigin

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..