×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

NBA-spelaren om LoL-spelare: "De är 100 000 procent mer toxic"

1
Boston Celtics small forward, Gordon Hayward, är inte bara en duktig basketspelare. 30-åringen har också ett intresse för League of Legends och sänder sina äventyr i guld på Twitch. Under sin senaste stream gav han tittarna svaret på frågan om vilka som egentligen är mest toxic, Leaguespelare eller NBA-spelare?
Spridningen av COVID-19 har satt stopp för många stora idrottsligor i världen. Det har lett till att flera proffs tagit till spel för att fördriva tiden. Bland annat har Real Madrid-målvkaten Thibaut Courtois testat League of Legends. En annan idrottsstjärna som är lite mer erfaren när det kommer till LoL är basketspelaren Gordon Hayward, till vardags i Boston Celtics i NBA.

Amerikanen, som just nu ligger i Guld 4, streamar sitt spelande på Twitch där han har över 66 000 följare. Under gårdagens stream fick han frågan om vilka som egentligen är mest "toxic", Leaguespelare eller NBA-spelare. Hayward såg märkbart road ut och svarade snabbt att Leaguespelare är "100 000 procent mer toxic". Han fortsatte sedan med en jämförelse där han tog upp hur det hade sett ut i NBA om spelarna varit lika toxic som i League of Legends.

—Jag skulle aldrig kunna tänka mig att spela för ett lag i NBA där de skulle vara så toxic som i League of Legends. Tänk er att man missar en trepoängare och så börjar dina lagkamrater direkt säga "bästa trepoängsskytten i Nordamerika", bara för att du missar en trepoängare eller något, säger Hayward på sin stream.

League of Legends-spelare brukar också jämföra sin medspelare mot motståndarnas motpart och klaga på dem genom att skriva exempelvis "mid diff" (på svenska "mid skillnad"). Det är också något som 30-åringen och hans duo skämtar om och säger att NBA-spelare då skulle säga "center difference" eller "small forward difference" bara för att klaga på sina medspelare.

För Hayward och resten av spelarna i NBA lär det finnas fortsatt tid för spel och andra hobbys då resten av NBA-säsongen är inställd. För Boston Celtics-spelaren ser det ut att innebära en satsning mot ranken Platinum. De som vill följa amerikanen på hans väg dit kan göra det på hans Twitchkanal där han går under namnet gdhayward.Artikelbild: Xfinity

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..