×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Riot Games släpper Pajama Guardian Urgot den första april

1
Den första april brukar Riot Games se till att skoja till det lite extra med nya, minst sagt speciella, skins. I år är det den, av communityn, länge efterlängtade Urgot som får en variant på Star Guardian skinsen i form av Pajama Guardian Cosplay Urgot.
Det har äntligen blivit dags för Urgot att få ett nytt skin. Den, i skins-sammanhang, bortglömda hjälten kommer att få ett alldeles eget skin i en minst sagt speciell skin-kategori, nämligen Pajama Guardian-kategorin. Pajama Guardians är en lite mjukare variant på den populära Star Guardian-kategorin, en kategori som många fans i communityn länge hoppats på att Urgot skulle få ett skin i. Nu möter Riot Games dem halvvägs och släpper Pajama Guardian Cosplay Urgot till den första april.

Att Riot Games väljer att göra något annorlunda inför den första april hör till vanligheterna. Under 2019 hölls ett helt event på temat "Cats vs. Dogs" där bland annat Fuzz Fizz släpptes tillsammans med en Prestige Edition-variant av skinnet. 2016 släpptes också Draven Draven, där den klassiska AD-Carryn smyckats med vad som i det närmaste beskrivs som ett stort bobble head. Förutom Urgot kommer även hjältarna Tristana och Veigar att få varsitt skin i och med årets släpp. Pajama Guardian Cosplay Urgot, Pengu Cosplay Tristana och Furyhorn Cosplay Veigar släpps troligen den första april.Artikelbild: Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..