×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Fnatic vinner mot Rogue — båda lagen klara för slutspel

1
Fnatic tog hem returmötet mot Rogue och kommer att ge Origen en match om andraplatsen i nästa veckas avslutande omgångar. Rekkles stod inte för någon pentakill den här gången men väl för en perfekt match och det för andra kvällen i rad. Svensken tog sig nämligen igenom hela matchen utan att elimineras en enda gång.
Under lördagskvällen hade det äntligen blivit dags för returmötet mellan Fnatic och Rogue. I det senaste mötet lagen emellan var det Martin "Rekkles" Larsson som fick det sista ordet av de tre svenskarna. Veteranen säkrade då sin nionde pentakill innan hans Fnatic kunde säkra segern. I kvällens möte såg det ut som att Fnatic återigen fokuserade på att ge Rekkles ett försprång. Inom loppet av ett par minuter hade nämligen både Gabriël "Bwipo" Rau och Oskar "Selfmade" Boderek besökt botlane för att sätta press på Steven "Hans Sama" Liv och Oskar "VandeR" Bogdan.

Trots att de inte lyckades eliminera någon av Roguespelarna gav det ändå resultat då Rekkles i lugn och ro kunde dryga ut sin ledning genom att säkra guld från både minions och torn. Både Emil "Larssen" Larsson och Finn "Finn" Wiestål försökte flertalet gånger att ta Rogue in i matchen men Fnatic låg hela tiden ett steg före. Rekkles och hans lagkamrater kunde enkelt säkra drake efter drake och när klockan tickat upp till 30 minuter hade man säkrat en Ocean Soul och en Baron Nashor. Med det försprånget gick det inte att misslyckas och en minut senare föll Rogues nexus.

Det blev alltså ytterligare en seger för Rekkles i kampen mot hans landsmän och även om det inte blev någon pentakill den här gången så stod han ändå för en imponerande prestation. För andra kvällen i rad stod han nämligen för en perfekt match och blev inte eliminerad en enda gång. Segern för Fnatic innebär att laget fortfarande delar andraplatsen med Origen men man är nu garanterade en topp 4-placering inför slutspelet. Trots att det blev en förlust för Rogue så kan man ändå glädjas lite, detta då G2 Esports slog Excel Esports vilket innebär att svenskarna och deras lagkamrater har säkrat en plats i slutspelet.Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..