×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Fnatic vinner den första onlinematchen — möter Rogue ikväll

1
Fredagens LEC-sändning kantades av problem med både ljud och bild men det var inget som stoppade spelarna. Fnatic tog en komfortabel seger mot Excel Esports och vann därmed den första onlinematchen för säsongen. Ikväll väntar ett litet svenskmöte då man ställs mot Rogue, som i sin tur förlorade mot suveräna G2 Esports under fredagen.
Idrottsligor världen över ställs in eller skjuts upp men efter ett kortare uppehåll i flera ligor så rullar esporten på. Helt felfritt går det dock inte, något fredagens LEC-sändning blev ett bevis på. Under kvällen uppstod problem med både ljud och bild till följd av att allting inte längre utgår från studion i Berlin. Kommentatorer, experter och spelare sitter nämligen hemma, eller i lagens fall på respektive organisations kontor, vilket ställde höga krav på både produktionen och internetuppkopplingen i Berlin.

Trots problemen kunde dock alla kvällens matcher genomföras och för Fnatic resulterade det hela i en seger mot Excel Esports. Fnatics botlandeduo, med förstärkning av Gabriël "Bwipo" Rau, kunde snabbt säkra first-blood redan efter ett par sekunder när man eliminerade Excels Tore "Tore" Hoel Eilertsen. Just Bwipo, som spelade Pantheon, verkade trivas med att spela från Fnatics kontor. Belgaren var överallt på kartan i inledningen och såg till att hans lag hade en ledning med 4 000 guld efter 15 minuters spel.

Rekkles med perfekt KDA

Därefter såg det mer eller mindre ut som att bara var ett lag på kartan och Fnatic verkar ha börjat hitta fram till slutspelsformen. En som definitivt är i storform är såklart svenska storstjärnan Martin "Rekkles" Larsson. Svensken stod för en perfekt match där han inte blev eliminerad en enda gång. Med sina 5/0/12 deltog han också i 17 av Fnatics 19 elimineringar och det var inte oväntat att han röstades fram till matchens MVP för fjärde gången den här säsongen.

Ikväll ställs Fnatic mot ett Rogue som hade en tuff fredagskväll. Inte nog med att matchen inte kunde sändas med kommentatorer på grund av de tekniska problem så var G2 Esports ett par nummer för stora. Rasmus "Caps" Winther, som spelade Taliyah, visade att så länge han får bestämma vilken hjälte han ska spela så spelar det ingen roll i vilken lane han gör det. Dansken gjorde livet tufft för sin motpart, Steven "Hans Sama" Liv, och tyvärr för Rogue så var problemen i lane ett tema för kvällen. Trots det höll man ändå ut i 35 minuter innan G2 tillslut kunde vinna matchen.Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..