×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Larssen: "Inte speciellt stor skillnad mellan Faker och en genomsnittlig midlaner i LEC"

1
Sveriges nya stjärna på League of Legends-scenen, Emil "Larssen" Larsson, har imponerat på de flesta under säsongen. Svensken har också fått uppmärksamhet för sina uttalanden vid sidan av Summoner's Rift. Nyligen sa han sig vara bättre än Bjergsen och i en ny intervju med Inven pikar han självaste Faker.
Den svenska 19-åringens framfart i LEC kan inte ha undgått någon. Emil "Larssen" Larsson har tagit Europa med storm och det har visat sig att han inte bara är riktigt vass på Summoner's Rift utan även i sina svar på intervjufrågor. För en dryg månad sedan berättade svensken under Rogues podcast "Under The Hood" att han tidigare sett upp till Søren "Bjergsen" Bjerg men att han nu tyckte att han var bättre än honom. Att möta dansken i en match skulle därför inte vara något speciellt enligt Larssen.

Med anledning av Coronaviruset är LEC just nu uppskjutet och det är inte klart när ligan kan återupptas. Trots att det inte går att njuta av Larssens outplays på Summoner's Rift så fortsätter han att bjuda på vassa kommentarer. Under en intervju med Inven skickar han en passning till självaste Sang-hyeok "Faker" Lee. På frågan om han ser upp till några midlaners som exempelvis Faker och Tae-sang "Doinb" Kim avslöjar svensken vad han egentligen tror om nivån på Faker just nu.

—Jag gillar att se Bdd spela, han är faktiskt väldigt bra. I slutändan är de dock alla bara ännu en spelare och förhoppningsvis spelar jag mot dem under Worlds senare i år. Jag tror inte att det är så stor skillnad mellan Faker och en medelrankad midlaner i LEC. Det är såklart en skillnad, men den är inte speciellt stor, säger Larssen till Inven.

När 19-åringen får chansen att ranka sig själv bland alla Europeiska midlaners placerar han sig som tvåa bakom G2 Esports Luka "Perkz" Perković. Till sommaren hoppas dock svensken att han kan bevisa att han är bättre än Perkz och kan titulera sig som Europas bäste midlaner. Trots att Larssen hunnit med att prata ner både Faker och Bjergsen finns det dock en spelare han fortfarande tror sig ha svårt att gå förbi, om han kommer tillbaka till midlane vill säga.

—Caps var så jävla bra att det var svårt att bli den bästa midlanern i Europa. Jag tycker dock inte att Perkz är på samma nivå som Caps så just nu har jag fortfarande chansen att bli den bästa midlanern, säger 19-åringen till Inven.Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..