×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Ninjas in Pyjamas är på väg tillbaka till League of Legends

1
Ninjas in Pyjamas är intresserade av att komma tillbaka till Leauge of Legends-scenen enligt lagets operativa chef Jonas Gundersen. —Vi undersöker en öppning inom League of Legends och jag letar efter en coach, skriver dansken på Twitter.
Svenska Ninjas in Pyjamas är mest kända för sina framgångsrika år på Counter-Strike scenen. Organisationen var dock representerad även inom League of Legends mellan åren 2013 och 2018. Nu verkar det vara en comeback på gång efter att Ninjas in Pyjamas operativa chef, Jonas Gundersen, annonserat efter en huvudcoach i ett inlägg på Twitter.

—Vi undersöker en öppning inom League of Legends med Ninjas in Pyjamas och jag letar efter den mest passionerade och hungriga huvudcoach-kandidaten för att hjälpa oss att bygga något fantastiskt, skriver Gundersen.

Om satsningen blir av kommer det att bli tredje gången gillt inom League of Legends för den svenska organisationen. Första gången NiP satsade på LoL var 2013 när organisationen tog över Copenhagen Wolves lag med, en då ung och lovande, Søren "Bjergsen" Bjerg i startuppställningen.

Ett år senare lades satsningen ner, bara för att återupptas 2017 när man köpte Fnatic Academys plats i EU LCS. Inte heller då föll det hela ut särskilt väl då man slutade sist i sin grupp med två vinster och elva förluster. I det negativa kvalet förlorade man sedan den avgörande matchen mot FC Schalke 04 vilket innebar slutet för organisationens satsning den gången.

Om NiP har siktet inställt på LEC även den här gången krävs det att ett av de nuvarande lagen är beredda att sälja sin plats, alternativt att Riot Games vill utöka antalet platser. Ligan är numera en franchise och det går alltså inte att kvala sig in som tidigare. Om den svenska organisationen fått ett erbjudande om att köpa en plats i den Europeiska ligan är inte känt i dagsläget.



Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..