×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Golden Guardians skrällvann mot Team Liquid i vecka 3

1
Ännu en helg av LCS är färdigspelad. Cloud9 är fortfarande obesegrade trots att Jesper "Zven" Svenningsen dött för första gången denna säsongen, Counter Logic Gaming tog säsongens första vinst samtidigt som Dignitas tappade mark i toppen av tabellen och regerande LCS mästarna Team Liquid går det fortsatt trubbigt för efter att de förlorade mot 100 Thieves och stod för en skrällförlust mot Golden Guardians.
För några dagar sedan blev det klart att Mads "Broxah" Brock-Pedersen äntligen fick sitt visum beviljat och kan till slut flyga över Atlanten och ansluta sig till Team Liquid. Det kan verkligen behövas efter att de regerande LCS mästarna haft en tuff inledningen på säsongen. Inför helgens matcher hade de vunnit två matcher och förlorat två. När vecka 3 nu är färdigspelat har Team Liquid dubblat sina förluster efter att ha förlorat mot först 100 Thieves i lördags, för att sedan under natten till tisdag förlora mot Golden Guardians. Golden Guardians tog kommandot direkt och efter fyra minuters spel kunde GGs botlane ta first blood genom att döda Yiliang Peter "Doublelift" Peng efter en fin Thresh hook från Yuri "KEITH" Jew. Golden Guardians gav inte Team Liquid en chans att spela sig tillbaka in i matchen, utan de stod för en stark insats och kunde bevara ledningen genom hela matchen tills Team Liquids nexus förstörts.

Cloud9 går det dock bättre för. De har visat upp ett fint spel vecka efter vecka och är fortfarande det enda laget som inte förlorat en match än så länge. Denna vecka skulle inte bli annorlunda. Mycket tack vare deras nya ADC Jesper "Zven" Svenningsen, som inför vecka 3 hade en KDA på 51. Zven började helgen med ännu en strålande insats när Cloud9 mötte FlyQuest eSports. Cloud9 hade kontroll matchen igenom och kunde sakta men säkert bygga upp en ledning. Tillslut blev det för mycket för Flyquest, och Cloud9 tog hem segern. Efter segern mot FLyquest låg Zvens KDA uppe på hela 65. Men i Cloud9s andra match för veckan visade det sig att Zven inte är helt odödlig. Han stod nämligen för 1 death(!) i matchen mot Dignitas. Trots det stod Cloud9 för en dominant insats och vann matchen. Cloud9 leder serien med 6-0 i matcher och trots att han dog är nu Zvens KDA är nu uppe i 72.

Resterande matcher då? Counter Logic Gaming stod för säsongens första vinst i lördagens första match mot Evil Geniuses, men glädjen blev kortvarig då CLG förlorade mot Immortals under natten mot tisdag. Immortals vann efter att deras mindlaner Jeremy "Eika" Valdenaire och botlaner Johnny "Altec" Ru såg en öppning att försöka sig på en backdoor när CLG försökte slåss om baron. Team SoloMid och Immortals stod båda för en 2-0 helg efter att TSM vunnit mot Dignitas och Golden Guardian, medan Immortals vunnit mot 100 Thieves och CLG. Efter lördagens förlust mot Cloud9 blev det ännu en förlust för Flyquest när de förlorade mot Evil Geniuses i söndags.


Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!
2020-08-10 16:33
Faruk "pita" Pita är en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike. Han ledde Ninjas in Pyjamas till deras första major och har ett stort antal titlar under sitt namn. Men han har även en lång historia som startade redan i 1.6. I denna intervju går vi igenom den första halvan av pitas karriär.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..