×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Norden

Nattsvart för Nordavind — Hybrid förlorar mot Vipers

1
Något ser ut att vara fel hos de norska storfavoriterna Nordavind. Laget förlorade sin tredje raka match under måndagskvällen när de ställdes mot jumbon Atlando Esports och är nu sist i tabellen. Inte gick det heller bättre för svenska Hybrid som förlorade sitt möte mot danska Vipers.
Under måndagskvällen bjöds det på en rejäl skräll i den fjärde omgången av Nordic Championship. I matchen mellan det förväntade bottenlaget Atlando Esports och storfavoriterna Nordavind blev resultatet nämligen allt annat än väntat. Det danska laget inledde oväntat starkt trots att de tvingats använda en avbytare i midlane. Lars "Chrisberg" Christiansen hade återigen en tuff match där han knappt tilläts göra någonting alls men Nordavind kunde ändå ta sig tillbaka in i matchen.

Lagen följdes sedan åt i en jämn match men det var tillslut Atlando som kunde säkra fyra drakar först och därmed lägga beslag på en Ocean Soul efter 32 minuters spel. När de efter att ha säkrat draken backade hem såg Nordavind sin chans att säkra en Baron Nashor, det gick dock lite för långsamt vilket gjorde att Atlando hann dit för att försöka stoppa det norska laget. Frank "Aesthetic" Norqvist kunde dock säkra baronbuffen men direkt efter stod Atlandos Jeppe "Julbu" Reinicke för en fin engage när han med Jarvan lyckades fånga fyra Nordavind-spelare i sin ultimate.

Fångade på en liten yta blev de sedan ett lätt byte för inhopparen FaceHurt och Thor "Thor" Juul och plötsligt var det bara Aesthetic kvar på banan. Atlando satte sedan av mot midlane i hög fart för att avgöra matchen och trots att Aesthetic gjorde sitt bästa för att skära av deras minions så kunde det danska laget ta en rejäl skrällseger som innebär att de går upp på samma placering som Nordavind.

BeBopBulli gick segrande ur svenskarnas match

Under kvällen spelades även ett litet svenskmöte när Hybrid Esports ställdes mot Guarp Gaming. Där kunde David "BeBopBulli" Siira gå segrande ur matchen när hans Vipers såg till att ha stenkoll på matchens samtliga baronbuffar. Trots att Hybrid länge var med i matchen så verkade de sakna den skärpan de hade under söndagen när de överraskande slog Nordavind. I tabellen befinner sig nu det svenska laget på en delad tredjeplats medan Vipers nu är helt ensamma på andraplatsen och jagar obesegrade Team Singularity.Artikelbild: Stephanie ''Vexanie'' Lindgren/DreamHack
2020-08-10 16:33
Faruk "pita" Pita är en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike. Han ledde Ninjas in Pyjamas till deras första major och har ett stort antal titlar under sitt namn. Men han har även en lång historia som startade redan i 1.6. I denna intervju går vi igenom den första halvan av pitas karriär.
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..