×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Korea

Nuguri står för årets kyligaste backdoor mot nykomlingarna i LCK

1
Nykomlingarna APK Prince skakade förra årets succé-lag Damwon Gaming rejält, men tack vare en klassisk backdoor av Jang "Nuguri" Ha-gwon kunde Damwon ta hem segern i den första matchen. —Jag tog attack speed runor på Ryze för att det är så svårt att farma i lane men jag gissar att det blev matchavgörande, säger Nuguri efter matchen.
Damwon Gaming var förra årets stora utropstecken i den koreanska ligan LCK. Efter att ha tagit sig till Worlds och gjort bra ifrån sig även där var det därför inte konstigt att de var en av årets stora favoriter till segern. När de under lördagen ställdes mot nykomlingarna APK Prince fick de däremot en hel del problem. Efter en jämn inledning på den första matchen kunde APK Prince ta en mindre ledning och trots att Damwon lyckades vinna flera fighter så var det nykomlingarna som tog alla viktiga objectives.

Efter att Damwons AD-Carry, Jeong-hyeon "Nuclear" Sin, blivit eliminerad 30 minuter in i matchen kunde APK Prince säkra sin fjärde drake och fick därmed också en Mountain Soul. Med den såg de ut att gå för att förstöra Damwon Gamings midlane-inhibitor men Jang "Nuguri" Ha-gwon ville annat. På hjälten Ryze fortsatte han nämligen att pressa framåt på botlane och då APK Prince-spelarna förstörde Damwons inhibitor hade han hunnit exakt lika långt på andra sidan av kartan.

Nykomlingarna insåg snabbt vad som höll på att ske och försökte ta sig tillbaka till sin bas samtidigt som Nuguri fick sällskap av Nuclear som också teleporterade in. Tillsammans fick de ner båda nexustornen innan motståndarna var tillbaka och kunde eliminera Nuclear. Nuguri använde sig däremot av Ryze specialförmåga för att undvika motståndarnas attacker och efter ett par intensiva sekunder hade han lyckats förstöra APK Prince Nexus. Efter matchen intervjuades han av LCK samtidigt som han fick se sin backdoor i repris och bjöd på en del skratt med sin kommentar.

—Jag tog attack speed runor på Ryze för att det är så svårt att farma med honom i början av matcherna, men jag gissar att det blev matchavgörande.

Efter den jämna första matchen växlade Damwon upp rejält och tog en komfortabel 2-0 seger i mötet som spelades i bäst-av-tre. Nästa match för det unga laget är nästa fredag då man ställs mot betydligt tuffare motstånd i Gen.G Esports.Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games
2020-08-10 16:33
Faruk "pita" Pita är en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike. Han ledde Ninjas in Pyjamas till deras första major och har ett stort antal titlar under sitt namn. Men han har även en lång historia som startade redan i 1.6. I denna intervju går vi igenom den första halvan av pitas karriär.
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..