×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Riot Games släpper fler skins än någonsin under 2020

1
League of Legends-spelare kommer att ha en hel del att lägga pengar på under det kommande året. I en video som speltillverkaren Riot Games publicerat berättar utvecklaren Jonathan "Bellissimoh" Belliss att man kommer att designa över 120 nya skins under året, ett nytt rekord och en stor ökning från de 100 som kom ut 2019.
Riot Games har inlett året med flertalet nyheter och ännu verkar det inte vara klart. Under onsdagen publicerade de en video där utvecklarna berättar mer om vilka skins och events spelarna kan förvänta sig under 2020. Där avslöjar Riot att de har planer på att släppa över 120 nya skins, bara under det kommande året. En siffra som slår rekordet från 2019 då spelarna fick se 100 nya skins komma ut.

—När vi nu ökar mängden skins vi tillverkar är våra förhoppningar att spelare ska kunna räkna tiden sen deras favorithjälte fick ett skin i månader istället för år, säger Riotutvecklaren Jonathan "Bellissimoh" Belliss.

Redan nu finns den nya kollektionen kallad Mecha Kingdoms ute där skins för Garen, Leona, Draven, Sett och Jax återfinns. Fler liknande kollektioner med flera skins kommer också att utvecklas under året. För den som nu väntat flera månader, eller kanske år, på ett nytt skin till sin favorithjälte ser det äntligen ut att vara färdigväntat.

Under året kommer nämligen flera hjältar som inte fått ett nytt skin på länge att få just det. Till exempel kommer Skarner, vars senaste skin släpptes i April 2015, äntligen få ett nytt skin. Även andra hjältar som inte fått ett skin på länge som Xerath, Mordekaiser, Kindred, Rek'Sai, Vel'Koz, Karthus, Sion, Twitch, Taric, Pantheon, Nautilus, Trundle, Bard, Ornn och Taliyah kommer att få nya "kläder". Det är dock inte bara bortglömda hjältar som får ta del av det roliga, populära karaktärer som Lux, Ezreal, Ahri och Kai'Sa kommer även de att få nya skins.



Artikelbild: Screengrab via Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..