×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Kryze klar för Unicorns of Love i tyska ligan: "Är en av de bästa"

1
Svenske toplane-spelaren Felix "Kryze" Hellström är klar för spel i tyska Prime League där han kommer att representera organisationen Unicorns of Love. —Det känns bra, speciellt eftersom den tyska ligan det här året nog är den starkaste nationella ligan, säger Kryze.
Felix "Kryze" Hellström har på kort tid gått från att ha varit den svenska organisationen Falkns hörnsten till att dra till sig internationellt intresse. 20-åringen imponerade på många med sitt spel under sommarens European Masters där han utan tvekan var en av Falkns bästa spelare. Succén där gjorde att G2's akademilag, G2 Heretics, fick upp ögonen för svensken som värvades in för att spela Iberian Cup. Där blev det uttåg i kvartsfinal mot sedermera turneringsvinnarna MAD Lions.

Efter turneringen förlängdes inte svenskens kontrakt och han har sedan dess spelat Swedish Esports League med Hybrid Esports där det blev en andraplats efter förlust mot Godsent i finalen. Under onsdagseftermiddagen blev det klart att han nu byter Sverige och Spanien mot Tyskland. På Twitter blev han nämligen presenterad av Unicorns of Love där han ingår i organisationens tyska lag, Unicorns of Love Sexy Edition.

Den tyska organisationen var länge en stor favorit bland fansen under tiden i den dåvarande högsta Europeiska ligan EU LCS. 2019 meddelade de dock att de inte fått en plats i den Europeiska franchise-ligan LEC. I samband med det satsade de istället på två lag, ett i den ryska ligan och ett i den tyska ligan. Satsningen blev lyckad, speciellt för det ryska laget som lyckades ta sig hela vägen till VM i slutet av 2019.

"Tyska ligan är nog den starkaste"

För Kryze väntar nu alltså spel i organisationens tyska lag som ställer upp i den nystartade ligan Prime League som ersätter Premier Tour och ESL Meisterschaft. Att det blev just Tyskland är något som svensken själv är nöjd med, speciellt då ligan i år håller en ännu högre nivå än tidigare tack vare att man valt att satsa på en enda liga tillsammans med Schweiz och Österrike. Det gör att ligan nu ligger i topp bland samtliga Europeiska ligor och lagen därifrån väntas nå bra resultat under European Masters senare i år.

—Det känns bra, speciellt eftersom den tyska ligan det här året nog är den starkaste nationella ligan.

Hur ser du på laget ni har, är ni redo att vara med och slåss om topplaceringarna för att ta en plats i EU Masters?

—Det kommer bli en tuff fight om EUM-platserna mellan alla lagen men jag tror definitivt att vi har en chans. Vår spelstil är inte lik andras och jag tror att vissa lag kommer ha svårt att reagera till det.

Hur ser du på din egen roll, tar du plats bland de bästa toplanespelarna i ligan?

—Utan tvekan, folk underskattar mig då de inte har sett så mycket från mig, men själv tror jag att jag är en av de bästa toplane-spelarna i ligan.




Artikelbild: Stephanie ''Vexanie'' Lindgren | DreamHack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..