×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Legendaren gör comeback efter tweeten — ska spela i franska ligan

1
I slutet av oktober tweetade den gamla Fnatic-spelaren, Bora "YellOwStaR" Kim, ut att om hans meddelande fick över 10 000 retweets så skulle han göra comeback som proffsspelare. Fransmannen fick mer än det dubbla och igår meddelade YellOwStaR att han gör comeback som support i franska LDLC OL.
I oktober 2016 valde Fnatics supportspelare Bora "YellOwStaR" Kim att lägga tangentbordet på hyllan. Nästan exakt tre år senare tweetade fransmannen ut att om hans meddelande fick över 10 000 retweets så skulle han göra comeback som professionell spelare. Sagt och gjort, många fans gjorde slag i saken och tillslut fick Fnatic-legendaren över 21 000 retweets.

Efter det var det tyst en stund men under måndagskvällen gick hans nuvarande organisation, LDLC OL, ut och välkomnade honom som spelare. Timmen senare bekräftade också huvudpersonen själv det hela och meddelade att han kommer att spela den franska ligan, LFL, för LDLC OL som han tidigare coachat.

Fransmannen som spelat professionellt sedan 2011 och representerat lag som against All authority, Millenium, Fnatic och Team SoloMid avslutade karriären i Fnatic. Därefter tog han vid som manager i det nystartade League of Legendslaget som fotbollsklubben Paris Saint-Germain startat. Efter ett mindre lyckat år gick resan vidare till franska LDLC OL där han agerat coach under de två senaste åren.

Om han faktiskt är tillbaka på riktigt och kommer att spela samtliga matcher i den franska ligan återstår att se. På twitter är det många som har funderingar kring om 27-åringen fortfarande håller som professionell spelare medan andra är överlyckliga över att han nu valt att göra comeback. För den som vill se YellOwStaR spela igen så inleds den franska ligan den 21 januari där LDLC OL gör upp med sju andra lag om titeln, matcherna sänds på ligans egen Twitch-kanal.Artikelbild: katesports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..