×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Norden

Norska organisationen plockar upp före detta Godsent

1
Efter att Godsent kvalat in till Nordic Championship under det första kvalet meddelade organisationen kort därefter att man inte skulle delta i ligan. Spelarna, som då ägde platsen, valde att leta efter en organisation att representera och har nu hittat ett nytt hem i norska Nordavind.
Under söndagskvällen presenterade den norska organisationen Nordavind, sitt nya League of Legends-lag. Laget spelade tidigare under Godsent men efter att ha kvalificerat sig för Nordic Championship meddelade den svenska organisationen att man inte kommer att delta i vårsäsongen av ligan. Samtliga spelare som var med och kvalade in till den nordiska ligan följer med till Nordavind där de får sällskap av två norska spelare som kommer att spela för organisationen i norska Telialigaen.

—Min första plan inför den här säsongen var att bygga ett lag kring Aesthetic och Chrisberg men av olika anledningar blev det aldrig så. Nu är vi dock i en situation där vi har precis det och jag är väldigt taggad på att börja jobba tillsammans med spelarna. Jag är också glad över att kunna behålla både Erixen och Touch som spelat med oss sedan tidigare, skriver lagets manager, Ole-Andreas "Kami" Skår på Twitter.

Nordavind blir och med detta en av de största favoriterna till att vinna Nordic Championship som inleds den 3 februari och avslutas med en final den 29 mars. För den som är intresserad av att följa laget går det att göra på DreamHacks twitchkanal som kommer att sända matcher på söndagar och måndagar. Hur spelschemat ser ut är ännu inte klart men vi på Fragbite kommer såklart se till att ha en artikel med all nödvändig information redo så fort vi får tag i den.Artikelbild: Stephanie ''Vexanie'' Lindgren | DreamHack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..