×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Betatestet av Clash under söndagen når över en miljon spelare

1
Över en miljon spelare världen över deltog i söndagens betatest av League of Legends nya inbyggda turneringsläge, Clash. Detta trots att tidigare betatest haft stora problem, något som även skedde under lördagen.
Clash är League of Legends nya turneringsläge där spelarna kan starta egna lag tillsammans med vänner, bekanta eller helt nya människor för att spela mindre turneringar som arrangeras av Riot Games. Läget har varit under utveckling i mer än ett år och vägen mot en färdig produkt har kantats av mindre lyckade betatest. Trots det lockade söndagens testomgång över en miljon spelare värden över, men inte heller då gick det helt felfritt för alla regioner.

De servrar som har fler spelare, som de Europeiska, har tidigare haft störst problem med betatesten medan mindre servrar, som den Nordamerikanska, har klarat sig bättre. Så blev det också under helgens tester och det var den största Europeiska servern, EU West, som hade de största problemen. Bland annat fick lag helt plötsligt nya medlemmar, som varken kunde spela matcher eller lämna laget de tvingats in i.

Resterande servrar världen över verkade klara sig undan de största problemen och till skillnad från tidigare så ställdes inte kommande helgs tester in vilket tyder på att utvecklarna har bra koll på vad som orsakat problemen. Eftersom en hel del spelare på EU West påverkades av problemen bestämde sig Riot för att ge tillbaka kostnaderna för alla inträdesbiljetter, oavsett om man kunde spela turneringen eller inte.

Trots problemen vittnar de stora antalet spelare om att Clash är något som efterfrågas bland stora delar av spelarbasen. För den som inte hade möjlighet att delta under föregående helgs tester kommer det en ny chans redan nu till helgen då Clash öppnar upp för turneringar både på lördag och söndag. Den som längtar efter Clash i en färdig och officiellt släppt version får dock vänta lite till, något datum för när en färdig version av Clash är klar att rullas ut finns inte i dagsläget.Artikelbild: Riot Games
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..