×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent vill ta andra raka: "Vi har erfarenhet som Hybrid inte har"

1
Godsents lagkapten Oliver "Raxhy" Hovstadius är säker på att hans lag är storfavoriter inför morgondagens final mot Hybrid Esports. En som är ute efter revansch är dock Felix "Kryze" Hellström som varit på den förlorande sidan i matcherna mot Godsent alltför många gånger.
Imorgon, tisdag, har det efter lång väntan äntligen blivit dags för finalen i Swedish Esports Leagues fjärde säsong. I finalen möts grundserievinnarna Hybrid Esports och det enda laget som lyckades slå dem, förra årets vinnare, Godsent. Lagen hade två helt olika semifinaler där de förstnämnda, trots en 2-0 seger, hade en del svårigheter med att slå Granit Gaming. Hybrids toplanespelare, Felix "Kryze" Hellström, sa till och med efter matchen att Granit nog borde ha vunnit den andra matchen lagen emellan.

I den andra semifinalen ställdes förra säsongens etta, Godsent, mot förra säsongens tvåa, Falkn. Där gick det ungefär likadant som i den förra finalen mellan de båda lagen och Godsent kunde säkra en enkel 2-0 seger. Frontfiguren i laget, Oliver "Raxhy" Hovstadius säger att det inte är någon tvekan om vilka som ska vara favoriter inför tisdagens match.

—Vi har bevisat tidigare att grundserien inte har någon betydelse när det kommer till slutspelet. Vi har erfarenhet som Hybrid inte har och individuellt sett så tycker jag att vi har bättre spelare i alla roller. Jag förväntar mig att vi vinner med 3-0 eller 3-1 imorgon.

Ni har chansen att bli första lag att vinna SEL två gånger, hur mycket lockar det?

—Själva SEL-titeln lockar inte så mycket men det hade varit roligt att få avsluta detta kapitel som det lag med flest SEL-titlar.

För Kryze som tidigare spelade i Östersunds FK Esports/Falkn har Godsent varit hans kryptonit och efter segermatchen mot Granit Gaming så hoppades han på att slippa dem i finalen. Trots det var han dock säker på att ett eventuellt möte med Godsent skulle sluta med seger. Frågan är om han får sin revansch eller om Raxhys lag återigen kommer att segra. Den som vill se mötet gör bäst i att klicka in på twitch.tv/challengermode imorgon klockan 19:00.



Artikelbild: DreamHack

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..