×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Bwipo tar hem 1v1 titeln under All-Star 2019

1
Efter att först ha slagit ut en av världens bästa spelare i semifinalen kunde Gabriël "Bwipo" Rau säkra segern i finalen mot tvåfaldige mästaren Jian "Uzi" Zi-Hao. Det är andra året i rad som en Europé tar hem segern då Bwipos tidigare lagkamrat, Rasmus "Caps" Winther, vann turneringen senast.
Under helgen arrangerades det klassiska All-Star eventet i Leauge of Legends. Framröstade proffs, inbjudna streamers och andra involverade deltog i flertalet uppvisningsmatcher och turneringar. På senare tid har All-Star gått från att vara en seriös turnering till att vara mer underhållning för både spelare och fans. Mellan uppvisningsmatcher som URF och Tandem, spelas dock 1v1-turneringen som blivit evenemangets höjdpunkt för de som vill se tävling på riktigt.

Förra året vanns turneringen av Rasmus "Caps" Winther och dansken var tillbaka för att försvara den. Det var också tvåfaldige vinnaren Jian "Uzi" Zi-Hao. De två ställdes dock mot varandra redan i kvartsfinalen och där var det kinesen som kunde säkra segern efter att ha haft bra kontroll på den med en av sina favorithjältar, Vayne. Ingen Caps vidare men på andra sidan slutspelsträdet fanns det fortfarande en Europé kvar.

Gabriël "Bwipo" Rau hade imponerat i sina första matcher och såg ut att vara riktigt sugen på att ta hem segern. I semifinalen ställdes han dock mot en riktig mardrömsmotståndare i en av världens bästa spelare. Dong-geun "TheShy" Kang inledde också bäst och kunde vinna den första matchen. Från och med semifinalerna var det dock bäst-av-tre som gällde och Bwipo kunde vinna match två.

I den avgörande matchen såg TheShy ut att gå mot segern med sin Fiora, men Bwipo kunde sakta men säkert ta sig tillbaka in i matchen och sedan också avgöra den genom att eliminera TheShy. I finalen väntade sedan tvåfaldige mästaren, Uzi, och det var kinesen som som kunde vinna öppningsmatchen genom att förstöra det första tornet. Med hjälten Hecarim i andra matchen kunde Bwipo utjämna matchserien och i den avgörande matchen visade sig Renekton vara starkare än Varus när Bwipo eliminerade sin motståndare och säkrade segern.

Segern för Bwipo innebär att det återigen blir en Europé som vinner 1v1-turneringen. På Twitter skriver belgaren att han är glad över att han fick möta både TheShy och Uzi då det märktes att de spelar på en nivå över resten, trots att det inte var en vanlig Leauge of Legends match.



Artikelbild: Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..