×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Riot Games anordnar evenemang i Saudiarabien med prispott på 2 miljoner dollar

0
Evenemanget "The Nexus" anordnas av Riot Games och tar plats i Saudiarabiens huvudstad Riyadh. Det är första gången någonsin som speltillverkaren håller i ett evenemang i Mellanöstern och The Nexus är endast en del i en större plan när det gäller att öka Riot Games närvaro i regionen.
Riot Games evenemang "The Nexus" är speltillverkarens första i Mellanöstern och lockar med en total prispott på 2 miljoner dollar. Förutom en huvudturnering med en prispott på 850 000 dollar arrangeras det även en turnering där regionens mest välkända influencers inom gaming gör upp om 750 000 dollar. Utöver det arrangeras en Teamfight Tactics turnering, en 1v1 turnering och cosplay-tävlingar som tillsammans erbjuder 400 000 dollar i prispengar.

Kvalet för huvudturneringen i League of Legends startade redan i november där 13 olika länder i Mellanöstern och Nordafrika deltog. Totalt spelades fyra regionskval där de två bästa lagen från varje region tog sig vidare till huvudturneringen i Riyadh. Förutom esport och gaming kommer The Nexus också att innehålla konserter av bland annat DJ Mako, Crystal Method och Jason Derulo. Evenemanget väntas besökas av över 30 000 personer.

Enligt Onur Tamer som är ansvarig för Riot Games satsning på Mellanöstern och Nordafrika är The Nexus endast en del av en större plan när det gäller att öka Riot Games närvaro i regionen. Den amerikanska spelutvecklaren öppnade under 2018 sitt första kontor i Mellanöstern och under 2020 planerar utvecklaren att släppa ett språkpaket på arabiska tillsammans med en lokal version av League of Legends.



Artikelbild: Riot Games
2020-03-20 13:36
Gaminglurar har ofta blivit kritiserade för dålig ljudkvalité. Mycket av detta beror på att de måste få in både ljud i själva lurarna samt en mikrofon till ett bra pris. Med åren blir gaminglurar bättre och bättre, men framförallt får de mer RGB. Men om man ska jämföra med några lurar med riktig kvalité då? Tillsammans med Panasonic har vi på Fragbite fått chansen att testa detta.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..