×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Kryze efter vinsten: "Andra matchen skulle de nog ha vunnit"

1
Det krävdes bara två matcher innan Hybrid hade besegrat nykomlingarna Granit Gaming och säkrat en plats i finalen. Efter matchen berättade Felix "Kryze" Hellström att han hellre ställs mot Falkn än Godsent i finalen. —Jag tror att Falkn vinner och jag hoppas också att dem vinner, har under tiden i SEL insett att Godsent är min kryptonit haha.
Inför den första semifinalen var det två lag som trodde på sig själva. Alex "Mirbs" Holmin sa att det den här gången var ett hungrigare Hybrid eSports som ville vinna hela säsongen. Granit Gamings supportspelare, "Zuko", tyckte att han själv underpresterat under säsongen men var ändå hoppfull inför matchen.

I den första matchen var det dock Hybrid som levde upp till förväntningarna och framförallt Martin "Yike" Sundelin levererade på Taliyah. Efter 29 minuter kunde serievinnarna ta sig hela vägen fram till Granit Gamings nexus och förstöra den vilket ledde till att de säkrade greppet om semifinalen. Hybrids toplanespelare, Felix "Kryze" Hellström, var nöjd med hur laget uppträtt i den första matchen.

—Jag kände att vi hade all kontroll under första matchen då de inte kunde få så mycket på bot medan vi spelade runt top/mid. Efter ett tag fick vi baron och då avslutade vi matchen sakta men säkert.

Granit Gaming spelade upp sig i den andra matchen och efter 15 minuters spel hade de också en liten ledning. De började dock redan då få problem med Kryze som blev allt starkare på Vladimir och Granit skulle få svårt att stänga matchen om de drog ut på den allt för länge. Det verkade nykomlingarna också förstå och efter 20 minuters spel kunde de säkra Baron Nashor. Problemet var bara att Kryze stod för en enastående insats och eliminerade tre Granit-spelare medan Mirbs tog ner de övriga två. Granit fick därför aldrig chansen att utnyttja baronbuffen.

Efter 35 minuters spel kom tillslut avgörandet när Granit försökte ta Baron Nashor. Yike lyckades dock stjäla den och medan majoriteten av Granit-spelarna försökte eliminera Kryze kunde resten av Hybrid enkelt eliminera dem en efter en. Det ledde till att serievinnarna säkrade sin plats i finalen där de antingen ställs mot Godsent eller Falkn. Om Kryze var nöjd med den första matchen så var han inte riktigt lika övertygad om insatsen i den andra.

—De skulle nog ha vunnit om de spelade late game bättre eftersom de fick en lead early samt några objectives

Kände du att ni ändå hade matchen i era händer efter det eller var du någonsin orolig för att förlora?

—Jag kände faktiskt att vi skulle vinna hela tiden förutom när jag dog på botlane och de kunde ta sin andra Baron. Men de kunde inte utnyttja den så bra och därefter kände jag på mig att vi skulle vinna. Jag var väldigt stark och de behövde använda mycket på mig i teamfights. Mitt lag skötte resten.

Som serievinnare går ni in i finalen som favoriter oavsett motstånd, men vilka skulle du säga hade varit det svåraste motståndet?

—Jag tror att båda lagen är ungefär lika bra, falkn är bättre inom macro medan godsent är en aning bättre individuellt. Jag tror att Falkn vinner och jag hoppas också att dem vinner, har under tiden i SEL insett att Godsent är min kryptonit haha.

Om ni nu skulle ställas mot Godsent, slutar det med seger för dig den här gången då?

—Utan tvekan.Artikelbild: DreamHack
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..