×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Perkz efter vinsten mot Cloud9: "Att slå Uzi skulle vara en bra prestation"

1
G2 Esports fortsätter att imponera i årets Worlds. Gårdagens seger över koreanska Griffin följdes idag upp med en seger över amerikanska Cloud9. I intervjun efter matchen fick AD-carryn, Luka "Perkz" Perković, frågan om vilken botlane han helst vill möta.
—Uzi är en fenomenal spelare så att slå honom på två olika roller skulle väl vara en bra prestation, säger Perkz.
Under gårdagen imponerade europeiska G2 Esports när man besegrade koreanska Griffin. Idag ställdes de europeiska mästarna mot ett, på pappret, betydligt lättare motstånd i Cloud9. Det amerikanska laget gav sig dock inte utan en ordentlig fight och tittarna bjöds på en händelserik match. Efter att båda lagen inlett matchen försiktigt utbröt ett fullkomligt kaos.

Både G2 och Cloud9 turades om att hitta elimineringar på varandra och inget av lagen kunde få ett större övertag. 15 minuter in i matchen var det dock det europeiska laget som hade ett mycket litet grepp om matchen, mest tack vare Rasmus "Caps" Winther, Luka "Perkz" Perković och Mihael "Mikyx" Mehle. På andra sidan kartan gick det desto sämre då Martin "Wunder" Hansen och Marcin "Jankos" Jankowski tillsammans hade blivit eliminerade hela sju gånger.

Den lilla ledningen som G2 hade skulle dock komma att drygas ut ordentligt. Européerna vann en teamfight på toplane och kunde förstöra ett torn i samband med det vilket gjorde att deras guldledning utökades till 4 000 guld. Efter ytterligare två teamfightvinster kunde G2 i lugn och ro säkra Baron Nashor, något som blev matchavgörande. Med baronbuffen kunde de förstöra två inhibitors innan de gick för en sista teamfight. I den säkrade Perkz en triple kill och segern var ett faktum.

I intervjun efter matchen fick Perkz, som i våras bytte roll från midlane till AD-carry, frågan om vilken AD-carry han helst skulle vilja möta. Då passade den kroatiska stjärnan på att skicka en passning till sin kinesiska motsvarighet, Jian "Uzi" Zi-Hao.

—Jag vill möta så bra spelare som möjligt så Royal Never Give Up. Uzi är en fenomenal spelare så att slå honom på två olika roller skulle vara en bra prestation, eller hur, säger en leende Perkz till Riot Games.

Segern för G2 innebär att laget nu toppar grupp A med två raka vinster. I den andra matchen i gruppen mellan Griffin och Hong Kong Attitude fick det koreanska laget en mardrömsstart efter att ha förlorat tre spelare när deras tidiga invade gick snett. Trots 0-3 i elimineringar efter en minut reste sig koreanerna och kunde tillslut säkra matchen, mycket tack vare midlane-spelaren Jeong "Chovy" Ji-hoon som var utmärkt på Ezreal. Imorgon fortsätter matcherna i grupp A då G2 ställs mot Hong Kong Attitude och Griffin möter Cloud9.



Artikelbild: Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..