×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Splyce säkrar Europas första seger och J Team skrällde rejält

1
Splyce dominerade från början till slut i matchen mot GAM Esports. Det tredjeseedade Europeiska laget såg stundtals riktigt bra ut och de ser ut att kunna utmana om förstaplatsen i gruppen. I matchen mellan FunPlus Phoenix och J Team stod det sistnämnda laget för en stor skräll när de besegrade de kinesiska mästarna.
I dagens sista match ställdes europeiska Splyce mot vietnamesiska GAM Esports. På hemmaplan inför den europeiska hemmapubliken var det också Splyce som startade matchen övertygande. Kasper "Kobbe" Kobberup och Tore "Tore" Hoel Eilertsen lyckades eliminera "Zin" under hans eget torn och det var bara en av flera saker som skulle gå Splyce väg i matchen.

Marek "Humanoid" Brázda stod för en imponerande insats med Le Blanc och efter 25 minuters spel hade han tre av Splyce fem elimineringar. GAM hade noll elimineringar och ledningen för Splyce blev bara större och större. 26 minuter in i matchen kunde Splyce också säkra Baron Nashor och trots att det vietnamesiska laget var i närheten och försökte starta en teamfight tog sig det europeiska laget därifrån oskadda.

GAM Esports såg slagna ut och trots att de gjorde ett bra försök när de startade en teamfight runt botlane så var det tydligt att Splyce ledning var för stor. Européerna vann teamfighten och kunde sedan avgöra matchen. Segern blev den första europeiska segern i Worlds då Fnatic förlorade tidigare under dagen.

Den andra matchen i grupp B slutade med en riktig storskräll när J Team överraskade alla genom att slå FunPlus Phoenix. Ingen av experterna trodde på laget från Taiwan men de visade att de håller en hög nivå. Samtidigt var det ett kinesiskt lag som underpresterade rejält och det lämnar nu en hel del frågetecken inför måndagen när omgång två spelas. Vilka matcher i grupp B ni kan se fram emot då ser ni nedan.

FunPlus Phoenix vs. Splyce
J Team vs. GAM Esports



Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..