×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Hybrid eSports inleder SEL-säsongen med seger

1
Det blev ingen lätt start på säsongen för nykomlingarna UniQ Esports Club. I matchen mot Hybrid eSports blev det förlust i två raka matcher för det nya SEL-laget. Felix "Kryze" Hellström som debuterade för sitt nya lag Hybrid, stod för en fullt godkänd insats.
UniQ Esports Club var en av nykomlingarna i höstens säsong av SEL och de fick ett ordentligt välkomnande direkt i första matchen. Ett uppgraderat Hybrid Esports, som plockat in Felix "Kryze" Hellström från Falkn, stod för motståndet och de visade ingen nåd.

När Kryze redan i inledningen eliminerade sin motståndare på toplane, Hristo "Jukestar" Stanchev, fick alla en försmak på vad som komma skulle. Redan sex minuter in i matchen säkrade Hybrid den första draken och hade, efter ytterligare ett par elimineringar, en ledning med 2 000 guld. Showen fortsatte när de sedan utförde en perfekt dive på UniQs botlane som inte kunde göra annat än att stirra på sina gråa skärmar. När Kryze sedan ensam lyckades med ytterligare en eliminering var ställningen 7-0 till hans lag.

Hybrids övertag växte rejält men tillslut kunde UniQ eliminera både Shenghao "Air" He och Kryze vilket gjorde att de kunde räkna in lite guld. Det var dock inget som hjälpte dem det minsta då Hybrid efter 18 minuter kunde förstöra det första inhibitortornet och utöka sin ledning till 10 000 guld. Fyra minuter senare säkrade de också Baron Nashor utan att UniQ utmanade. Med den var det sedan motorväg in i UniQs bas och när nexusen exploderade ledde Hybrid med hela 16 000 guld.

I match två var det omvända roller när Jukestar lyckades eliminera Kryze i början av matchen. UniQ fortsatte sedan att pressa Kryze vilket gjorde att de faktiskt hade ledningen för en kort stund. Matchen vände dock när WNS Áir eliminerade två motståndare och Kryze kom tillbaka in på kartan igen. 15 minuter in i matchen hade Hybrid en ledning på 3 000 guld, en ledning som minskade efter att UniQ oväntat kunde vinna en stor teamfight i midlane. Den lilla vinsten skulle de dock inte glädjas över så länge.

Efter att matchen hade gått fram och tillbaka under ett par minuter satsade Hybrid på att ta Baron Nashor. UniQ gjorde sitt bästa för att stoppa Hybrid men kunde varken stjäla baronbuffen eller vinna teamfighten som uppstod. Trots en baronbuff kunde inte Hybrid få så mycket uträttat då de inte tog sig in i UniQs bas. Det var först en kort stund efter att baronbuffen gått ut som Martin "Yike" Sundelin stod för en fin insats med sin hjälte Qiyana när han, inom loppet av två sekunder, eliminerade två UniQ-spelare. Därefter kunde Hybrid förstöra två inhibitors men valde sedan att backa av.

Efter att de säkrat ytterligare en Baron Nashor kunde de sedan eliminera hela UniQs lag och avsluta matchen. Även då med en guldledning på 16 000. Segern för Hybrid innebär att de tar viktiga poäng inför den förväntade toppstriden. För UniQ, som ändå visade liv i den andra matchen, är det tillbaka till ritbordet som gäller. I kvällens övriga matcher blev det en hel del väntade resultat med undantag i matchen mellan Nordic Fox Esports och Godsent, där de förstnämnda faktiskt vann en match. Shadow Stalkers Esports var också riktigt nära att stjäla en match mot Falkn men föll tillslut ändå. Resultaten från omgången ser ni nedan.




Artikelbild: DreamHack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..