×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Splyce blir sista laget till huvudturneringen efter rysare

1
Det blev en riktig rysarmatch mellan Splyce och Unicorns of Love i den sista utslagsmatchen. Efter fem spännande matcher kunde dock Splyce säkra segern och kvalificera sig för gruppspelet i Worlds.
I den sista utslagsmatchen av Play-In spelet ställdes Europeiska Splyce mot numera ryska Unicorns of Love.CIS. För Splyce-spelarna Andrei "Xerxe" Dragomir och Tamás "Vizicsacsi" Kiss var mötet extra känslosamt eftersom de båda spenderat en stor del av sin karriär i den europeiska organisationen. Vizicsacsi hade innan grupplottningen till Play-In berättat att han absolut inte ville ställas mot just Unicorns of Love.

I den första matchen var det som väntat Splyce som började bäst. Unicorns kämpade dock emot men då Splyce är kända för sitt lategame var det nog inte många som trodde att det skulle bli lättare för enhörningarna. Det var dock precis vad det blev. Ledda av Leo "Nomanz" Yakshin på sin hjälte, Kayle, kunde det ryska laget vända och vinna den första matchen. En tuff start för Splyce som nog inte riktigt räknat med uppförsbacke direkt.

Européerna vaknade dock till liv och gjorde bättre val i draften när de gick för en lagkomposition som passade dem mer. Det verkade också vara lösningen då de, precis som under den ordinarie säsongen, kunde vinna match två och tre efter att ha spelat säkert hela vägen till lategame. Väl där var de ostoppbara och 2-1 i matcher var ett faktum. Unicorns of Love var dock inte klara och efter att ha startat match fyra starkt kunde de säkra segern efter 42 minuters spel. Återigen ledda av Leo "Nomanz" Yakshin som dominerade matchen igenom.

Efter att klassiska "Silver Scrapes" spelats kunde Splyce inleda den femte och avgörande matchen på ett bra sätt. Ledningen de tog i elimineringar räckte dock inte för att hålla en guldledning, vilket gjorde att matchen återigen blev riktigt jämn. När Unicorns of Love sedan lyckades stjäla Baron Nashor 23 minuter in i matchen kunde de krympa den lilla ledning som Splyce tagit. Tillslut klev dock Marek "Humanoid" Brázda, Kasper "Kobbe" Kobberup och Xerxe fram när de kunde vinna en teamfight och därmed säkra segern för sitt lag.

Vinsten innebär att alla lag som kvalificerar sig för gruppspelet nu är klara och att de lottats in i grupperna. Förutom Splyce har också Damwon Gaming, Hong Kong Attitude och Clutch Gaming kvalificerat sig. De slutgiltiga grupperna ser ni nedan.

Bild: Riot Games
Bild: Riot Games
Artikelbild: Riot Games

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..