×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Hong Kong Attitude tredje laget till huvudturneringen

1
I den på förhand mest öppna utslagsmatchen visade Hong Kong Attitude att det finns liv i LMS-regionen. Efter 3-1 i matcher mot Isurus Gaming är laget klara för gruppspelet i huvudturneringen.
På förhand var matchen mellan Hong Kong Attitude och Isurus Gaming den mest öppna av de fyra utslagsmatcherna. LMS-laget, Hong Kong Attitude, hade det tufft i sin svaga grupp medan Isurus Gaming såg desto bättre ut i sin grupp där Europeiska Splyce ingick. Mest troligt var det nog därför ingen tittare som var förvånad över den jämna inledningen.

Trots att det inte var en match som innehöll många elimineringar var det ändå Hong Kong Attitude som sakta men säkert kunde ta en liten ledning. Den ledningen växte sig sedan större och större. När LMS-laget sedan ställde in siktet på Baron Nashor hade de en guldledning på 9 000. Trots att Isurus Gaming var nära så lyckades de inte stjäla baronbuffen. Det blev avgörande för den första matchen då Hong Kong Attitude med hjälp av baronbuffen kunde ödelägga Isurus bas.

Det latinamerikanska hoppet var dock inte på något sätt släckt. Isurus kunde slå tillbaka direkt och vinna match två efter att Édgar "Seiya" Bracamontes dominerat med sin hjälte Akali. Den tredje matchen blev en riktig långkörare. Isurus kopplade tidigt ett grepp om matchen med Hong Kong Attitude höll sig kvar. När 35 minuter passerat var det plötsligt LMS-laget som satt i förarsätet och efter att de säkrat Baron Nashor och Elder Dragon inom loppet av ett par minuter kunde de säkra segern i match tre.

Den fjärde matchen blev även den en riktigt jämn match. Det hela avgjordes på ett enda beslut av Hong Kong Attitude. Genom att se till att Isurus Gaming inte hade tillräckligt med vision kring Baron Nashor kunde de snabbt få ner den innan Isurus hann reagera. Med baronbuffen kunde LMS-laget sätta sådan press på latinamerikanerna att de i sin tur tog ett felbeslut. De satsade på att säkra Elder Dragon under tiden som flera Hong Kong Attitude spelare förstörde deras bas. Tack vare att HKA-spelarna Ling "Kaiwing" Kai Wing och Lee "Crash" Dong-woo uppehöll Isurus vid Elder Dragon hann de aldrig tillbaka i tid och Hong Kong Attitude kunde vinna matchen.

Segern för HKA innebär att de nu säkrat en plats i huvudturneringen vars gruppspel börjar den 12 oktober. Med sig får de sedan tidigare klara Damwon Gaming och Clutch Gaming. Några favoriter till att ta sig vidare ur sin grupp kommer de dock inte att vara, även om de imponerade i eftermiddagens match.Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..