×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Clutch Gaming till huvudturneringen efter 3-0 mot Royal Youth

1
De imponerade inte i gruppspelet men i utslagsmatchen visade sig Clutch Gaming från sin bästa sida. Tillslut blev det bergsäkra 3-0 i matcher mot Royal Youth. Imorgon avgörs vilka de två sista lagen till gruppspel blir.
Efter att ha tvingats till tiebreakerspel för att klara förstaplatsen i gruppen fanns det en hel del frågetecken för amerikanska Clutch Gaming. De skulle också ställas mot turkiska Royal Youth som visat upp fint spel under slutet av gruppspelet. Därför var det nog ingen som förväntade sig att det skulle bli en lätt match för amerikanerna. Det skulle dock visa sig bli mycket mer ensidigt än någon trott.

Inledningsvis var den första matchen väldigt jämn. Tack vare Seung-hoon "Huni" Heo på Rumble och Tanner "Damonte" Damonte på Lucian, tog dock Clutch Gaming en liten ledning som sedan växte. Efter 20 minuters spel var amerikanerna i ledning med 5 000 guld och matchen verkade avgjord. Några minuter senare kunde Clutch också säkra Baron Nashor, vilket ledde dem till seger.

Det amerikanska laget inledde starkt även i match två, men Royal Youth vek inte ner sig. Efter att Clutch vunnit på båda sidor av kartan kunde det turkiska laget jobba sig tillbaka in i matchen och krympa amerikanernas ledning. Allt var dock förgäves, 25 minuter in i matchen kunde Clutch Gaming säkra Baron Nashor och i fighten som uppstod kunde Cody "Cody Sun" Sun säkra en triple kill. Med baronbuffen och en guldledning på 10 000 guld kunde Clutch Gaming sedan säkra även match två.

I match tre valde Clutch Gamings toplanestjärna, Huni, att spela Ezreal. Ett väldigt överraskande val men Clutch verkade ostoppbara oavsett vilka hjältar de spelade. Matchen gick också att likna vid ett ärevarv för amerikanerna som sakta men säkert spelade ut Royal Youth. 28 minuter in i matchen säkrade de sin första Baron Nashor och förstörde två av Royals tre inhibitors. När de sedan säkrade sin andra Baron kunde de också stänga matchen, det sista som hände var att Cody Sun stod för en quadra kill med sin hjälte Lucian.

I och med segern är nu också Clutch Gaming vidare till huvudturneringen. Tidigare idag kvalificerade sig Damwon Gaming för gruppspelet i årets största turnering. Vilka de två sista lagen till gruppspelet blir avgörs imorgon. Första matchen startar klockan 13:00 och spelas mellan Hong Kong Attitude och Isurus Gaming.Artikelbild: Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..