×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Damwon Gaming vidare till huvudturneringen — vände efter tuff start

1
Efter förlust i den inledande matchen reste sig Damwon Gaming och vann utslagsmötet mot Lowkey Esports med 3-1 i matcher. Det koreanska laget är nu klara för huvudturneringens gruppspel som inleds på lördag.
Koreanska Damwon Gaming vann som förväntat samtliga matcher under gruppspelet i Play-In. De var därför stora favoriter i utslagsmatchen där de ställdes mot vietnamesiska Lowkey Esports.Vietnam. Det vietnamesiska laget hade visserligen varit och nosat på förstaplatsen i sin grupp, men det var inte en speciellt stark grupp och det var därför svårt att värdera deras insats. Det var därför väldigt överraskande när Lowkey öppnade den första matchen bäst.

Redan efter 15 minuters spel hade det vietnamesiska lagets AD-carry, "Celebrity", en KDA på 8/1/3 och det såg ut som att de skulle skrälla direkt. Damwon kom dock tillbaka, mycket tack vare Jang "Nuguri" Ha-gwon och Heo "Showmaker" Su. 37 minuter in i matchen gick koreanerna för Baron Nashor men Lowkeys jungle-spelare, "DNK", lyckades stjäla den. Det ledde till att Lowkey efter ett par minuters fortsatt spel kunde förstöra motståndarnas nexus och vinna den första matchen.

I den andra matchen var det ett revanschsuget Damwon som kom ut. Efter en jämn inledning kunde koreanerna vinna en teamfight som gjorde att de drog iväg till en stor guldledning. 23 minuter in i matchen säkrade de Baron Nashor och bara minuter senare säkrade de segern efter ytterligare en vunnen teamfight. Den tredje matchen blev i princip en upprepning av match två. Lowkey höll dock emot längre men efter 30 minuters spel hade Damwon en ledning med 6 000 guld och det var allt som behövdes. Efter att de säkrat Baron Nashor kunde de enkelt avsluta matchen.

Där och då kändes det som att det vietnamesiska laget var uppgivna och det blev ännu tydligare i den fjärde matchen. Damwon Gaming stod där för en regelrätt överkörning och det var en fullt rättvis seger som de säkrade efter 22 minuters spel. Vinsten innebär att koreanerna nu är kvalificerade för huvudturneringens gruppspel som inleds på lördag. Vilken grupp de hamnar i blir klart efter den sista utslagsmatchen som spelas imorgon, tisdag, klockan 18:00.Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..