Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Splyce vidare som gruppetta — vann sista matchen med knapp marginal

1
Det blev en händelserik dag när de sista matcherna i grupp B skulle spelas. Splyce inledde överraskande med förlust mot Detonation Focus Me och var länge pressade av Isurus Gaming. Tillslut kunde dock européerna säkra gruppsegern med Isurus Gaming som tvåa.
Inför fredagens avslutande matcher i grupp B såg Europeiska Splyce ut att ta en bekväm seger. Det blev dock en chockstart och förlust direkt i första matchen mot japanska DetonatioN Focus Me. För japanerna var det en viktig seger då det gjorde deras chanser att ta andraplatsen i gruppen mycket större. Deras hopp släcktes dock ganska snabbt, eller långsamt, beroende hur man såg på resultatet från deras andra match.

I det japanska lagets andra match ställdes de mot Isurus Gaming och det var bara vinst som räknades. Vid en förlust skulle det vara färdigspelat i turneringen för japanerna. Matchen blev väldigt jämn och tillslut krävdes hela 63 minuters spel innan de kunde skiljas åt. Då var det tillslut Isurus Gaming som kunde avgöra och skicka ut Detonation Focus Me ur turneringen.

I den sista matchen för dagen gjorde Splyce upp med Isurus Gaming om förstaplatsen i gruppen. Det blev en mycket jämnare match än väntat och Isurus toplanespelare, Mateo "Buggax" Zamora, imponerade stort på sin hjälte Quinn. Tillslut kunde dock Splyce vinna två stora teamfights i rad och säkra gruppsegern efter 38 minuters spel. Det betyder att Splyce ställs mot en grupptvåa och Isurus Gaming får möta en gruppetta i utslagsmatcherna som spelas på måndag och tisdag med starttider klockan 13:00 och 18:00 båda dagarna.

Artikelbild: Riot Games