×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Första laget utslaget ur Worlds efter maratonmatch

1
Japanska Detonation Focus Me blir första laget att åka ur årets Worlds-turnering. Det blev klart efter en match mot Isurus Gaming som pågick i mer än en timme.
Förutsättningarna inför matchen mellan japanska DetonatioN Focus Me och Isurus Gaming var enkla. För japanerna gällde vinst, annars var de ute. Isurus behövde istället en seger för att säkra vidare spel och kunna utmana Splyce om förstaplatsen i gruppen.

Matchen blev en riktig nagelbitare där Isurus Gaming länge hade ett fast grepp om sina motståndare. Det var dock Detonation Focus Me som kunde säkra matchens första efter dryga 35-minuters spel, det skulle dock inte bli den enda. Matchen fortsatte med flera galna fighter men det var aldrig något lag som kunde få ett tillräckligt stort numerärt övertag för att kunna vinna matchen.

Under matchens gång eliminerades hela fyra Baron Nashors och tre Elder Dragons lagen emellan. Det såg vid flera tillfällen ut som att både Detonation Focus Me och Isurus Gaming skulle vinna. Det verkade dock alltid finnas en spelare för mycket kvar på kartan för att de skulle kunna förstöra motståndarnas nexus. När klockan närmade sig 60 minuter lyckades tillslut Isurus Gaming säkra sin andra, och matchens totalt fjärde, Baron Nashor. Med den kunde de äntligen avsluta maratonmatchen som pågick i hela 63 minuter.

Vinsten för Isurus Gaming innebär nu att Detonation Focus Me är utslagna ur årets turnering. Isurus Gaming är dock garanterade spel i utslagsmatcherna men har fortfarande chansen att ta sig dit som förstaseed. Detta då de möter Splyce klockan 18:00 ikväll i en match som avgör vilket lag som går vidare som gruppetta.Artikelbild: Riot Games

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..