×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Godsents Raxhy om lottningen: "Jag ser positivt på våra chanser i denna grupp"

1
Igår lottades de fyra grupperna till European Masters. Det blev då klart att Godsent bland annat ställs mot svenska Petter "Hjarnan" Freyschuss och hans lag Excel. Övriga lag som svenskarna ställs mot är de spanska samt grekiska mästarna Vodafone Giants respektive WLGaming.
European Masters grupplottning gick av stapel efter att den sista play-in matchen spelats färdigt igår. Där lottades det svenska laget Godsent in i grupp C tillsammans med Vodafone Giants, BT Excel och WLGaming Esports. Under Riot Games livesändning sa experten Michael "Veteran" Archer att svenskarna har en chans att ta sig vidare från gruppspelet, något lagets kapten Oliver "Raxhy" Hovstadius håller med om när Fragbite når honom för en kommentar.

Vi är här för att tävla med Europas bästa lag utanför LEC och oavsett lottning så är vi här för att ge allt. Excel och Giants är båda bra lag och jag tror inte någon förväntar sig att vi plockar vinster mot dem, men jag ser positivt på våra chanser i denna grupp. Personligen tycker jag att vi har runt 50 procents chans men vi får se.

Vad kan vi som tittare förvänta oss för matcher mot dem?

Mycket action och spännande matcher. Vi är här för att vinna så vi ger oss inte utan en fight.

I gruppen finns ytterligare en svensk spelare förutom de tre i ert lag. Jag tänker på Petter "Hjarnan" Freyschuss i Excel. Är det ett möte du ser extra mycket fram emot eller finns det något annat lag du ser mest fram emot att få möta?

Jag ser fram emot att få möta Excel, de har väldigt bra spelare enligt mig och mycket erfarenhet. Det ska bli kul att få en chans att spela mot dem.


Här är de lottade grupperna till European Masters gruppspel


Grupp AGrupp B
MousesportsDevils.one
For The Win EsportsEnsure
Campus Party SparkseSuba
AGO RogueBerlin International Gaming
Grupp CGrupp D
Vodafone GiantsLDLC OL
GodsentFnatic Rising
WLGaming EsportsDefusekids
BT ExcelCrvena zvezda Esports



Artikelbild: DreamHack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..