×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Rogue och BIG klara för gruppspel — Godsent får drömlottning

3
När utslagsmatcherna i play-ins var avgjorda stod det klart att det blev två skrällar som gick vidare. Både BIG och Rogue överraskade och besegrade Vitality respektive Origen. Direkt efter att matcherna var klara avgjordes lottningen till gruppspelet och där fick Godsent en drömlottning.
Efter att Falkn och Asus Rog Elite missat utslagningsmatcherna och BT Excel redan kvalificerat sig för gruppspelet återstod fyra lag och två utslagsmatcher av i European Masters play-ins. I den första matchen för kvällen möttes Vitality.Bee och Berlin International Gaming. Vitality kom till matchen som favoriter men BIG som spelat bättre och bättre ju längre turneringen pågått bjöd upp till stenhård kamp. Efter 35 minuters spel var det fortfarande helt jämnt mellan lagen och det krävdes en stor teamfight för att avgöra matchen. I den klev Matyáš "Carzzy" Orság och bar sitt BIG till seger.

Match två var en exakt kopia av match ett och det krävdes ytterligare en stor teamfight för att avgöra det hela. I den klev återigen Carzzy fram och BIG lyckades få till ett ace på Vitality. Det betydde att de enkelt kunde ta sig fram genom midlane och förstöra Vitalitys Nexus och kvalificera sig för gruppspelet i European Masters. I den andra utslagsmatchen möttes AGO Rogue och Origen BCN. De sistnämnda kom in som favoriter men även här slutade matchen med en skräll. Rogue spelade mycket bättre än de gjort i deras gruppspelsmatcher och de kunde relativt enkelt vinna match ett. Match två blev mycket jämnare men efter att Rogue först tagit Baron Nashor och sedan stulit Elder-draken kunde de vinna också den.

Med Excel, Rogue och BIG vidare från play-ins är nu gruppspelet komplett med 16 lag. Lottningen skedde i direktsändning direkt efter den sista matchen mellan Rogue och Origen. Där blev det klart att det svenska laget Godsent lottades in med Vodafone Giants, WLGaming Esports och BT Excel. En, med facit på hand, väldigt snäll grupp för svensklaget som undvek storfavoriter som LDLC OL och Fnatic Rising. Gruppspelet startar måndagen den 16 september och Godsent har en realistisk chans att faktiskt ta sig vidare ur gruppen.Artikelbild: DreamHack
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..