×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Förkrossande slut på Falkns resa i European Masters — föll tungt mot Rogue

2
Falkn behövde en vinst för att ta sig vidare till utslagsmatcherna på torsdag. Efter en tuff start på matchen mot Rogue kunde de ta sig tillbaka men ett felbeslut kostade dem mest troligt matchen. För svenska ad carryn Petter "Hjarnan" Freyschuss slutade play-ins desto bättre då Excel kvalade in till huvudturneringen.
I vad som kunde bli deras sista match i European Masters var det bara vinst som räknades för Falkn. Ändå började det på sämsta tänkbara sätt när Theodor "Skeden" Nagelkerke glömde köpa items från start. Det misstaget kostade honom en hel del tid, något AGO Rogue tog tillvara på. Efter att Felix "Kryze" Hellström hamnat för långt fram kunde Rogues junglespelare Marcin "behave" Pawlak hjälpa sin lagkamrat Marcin "iBo" Lebuda att eliminera honom. Den svenske toplanespelaren blev ett stort fokus för Rogue som under matchen gjorde allt för att stänga ner honom. Efter att det polska laget drygat ut sin ledning fick de dock problem. Under drygt tio minuter gjorde Rogue absolut ingenting, vilket istället gav Falkn en biljett tillbaka in i matchen.

Lite oväntat var det dock ändå Falkn som efter 28 minuter kunde säkra en Baron Nashor och vägen tillbaka in i matchen för det svenska laget låg vidöppen. Med Baronbuffen lyckades de krympa Rogues ledning men när den gått ut hade polackerna fortfarande ledningen. Dryga sju minuter senare försökte Rogue återta kontrollen över matchen genom att ta en Baron Nashor. Falkn hann dock dit och efter en bra teamfight verkade det som att även matchens andra Baron skulle gå över till det svenska laget. Men istället för att ta den valde de att sätta allt på ett kort och avsluta matchen. De rusade fram genom midlane men när de började slå på Rogues andra Nexustorn tog deras minions slut. Under tiden som Oskar "Raxxo" Bazydło ensam slogs mot Falkn-spelarna hade behave lyckats skära av nästa våg av minions vilket gjorde att Falkn inte hann förstöra tornet innan resten av Rogue-spelarna åter var vid liv. Det skulle bli ödesdigert.

Det polska laget såg direkt sin chans och efter att snabbt ha tagit Baron Nashor var de också först på plats vid Elder-draken. Falkn lyckades inte hitta den teamfight de behövde och Rogue kunde enkelt säkra draken vilket också gjorde det möjligt för dem att avsluta matchen. Förlusten betyder att European Masters nu är över för det svenska laget och även om de presterade över förväntan känns det nog extra surt då de kom så nära vidare spel. Två tuffa förluster som kom efter två misstag lär svida rejält men med lite distans kan de flesta nog se tillbaka på en lyckad turnering där speciellt Kryze fick visa upp sig på den Europeiska scenen.

Play-ins slutade dock inte i moll för alla svenskar då Petter "Hjarnan" Freyschuss och hans BT Excel besegrade Vitality.Bee i gruppfinalen. Det betyder att Excel tar hem förstaplatsen med sex vinster och noll förluster, för det belönas de med en plats i European Masters huvudturnering vilket betyder att de inte behöver spela utslagsmatcherna på torsdag.Artikelbild: DreamHack

2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..