×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Kryze om hyllningarna: "Jag är stolt över vår prestation"

2
Han har länge varit en av de bästa spelarna på den svenska scenen. När Falkn nu spelar European Masters levererar Felix "Kryze" Hellström också på en internationell nivå, något både kommentatorer och experter prisar honom för.
Falkn hade en tuff inledning på European Masters men har nu vaknat till liv. En stor bidragande orsak till lagets framgång både i turneringen och tidigare under säsongen är Felix "Kryze" Hellström. När han blev upplockad av Falkn (då Östersunds FK Esports) inför den första säsongen av SEL var det ingen välkänd spelare som just skrivit på kontraktet. Det stod dock snabbt klart att det inte bara var en spelare i mängden som Falkn skrivit kontrakt med.

Efter att ha imponerat i både SEL och Nordic Championship deltar nu 20-åringen i sitt första European Masters. Där är motståndet både bättre och har i många fall mer erfarenhet, det är dock inget som stoppar svensken. Inför turneringen pratades det om honom som den bäste av Falkns fem spelare. En spelare som, om han får möjligheten, kan bära ett lag till seger på egen hand. Efter att ha blivit utnämnd till MVP efter vinstmatchen mot Asus Rog Elite stod han för ytterligare en bra prestation mot Origen BCN. Efter att Falkn länge haft ledningen i matchen och Kryze varit så gott som ostoppbar kunde Origen ta vara på ett misstag från Rok "Darkness" Tekavec och vinna matchen.

Efter matchen fick Fragbite en kort pratstund med Kryze som mest troligt skulle ha blivit MVP ännu en gång om Falkn kunnat stänga matchen. Trots att han var märkbart besviken så fanns det en hel del positivitet i hans svar och han understryker att han är nöjd med lagets prestation.

—Efter de tre första matcherna igår kändes det som att vi skulle förlora resten också, men vi spelade mycket bättre idag. Även om vi förlorade mot Origen så är jag stolt över vår prestation.

Du har fått mycket positiva kommenterar från experter och kommentator inför och under turneringen. Hur känns det att få ett sådant erkännande på en internationell scen?

—Det känns väldigt bra, även om jag har en del att jobba på så är jag stolt över hur jag presterat hittills.

Ni spelar er sista match imorgon och det är seger som krävs om ni ska ha en liten chans att få spela vidare. Får vi se en superprestation av dig igen då?

—Haha, vi får väl se. Rogue verkar rätt stabila men de förlorade mot Asus som vi vann mot. Jag ska göra mitt bästa dock.
Artikelbild: DreamHack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..