×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Hjarnan och hans Excel UK imponerade — blytungt för Falkn

2
I sommarens European Masters deltar tio svenskar, fyra av dem gjorde sin debut i kvällens play-ins. Inte oväntat så var det Excels ad-carry Petter "Hjarnan" Freyschuss som drog det längsta strået i mötet med sina landsmän i Falkn. För Falkn blev kvällen nattsvart då de inte bara förlorade mot Excel utan också föll mot både BIG och Vitality.
Det blev ett svenskmöte direkt i måndagskvällens omgång av European Masters när Falkn ställdes mot Petter "Hjarnan" Freyschuss lag BT Excel. Där var det Hjarnan och hans lagkamrater som drog det längsta strået. Matchen var snabbt över för Falkns del och kvällen skulle bli ännu värre för dem. I deras andra match ställdes de mot tyska Berlin International Gaming. BIG visade ingen som helst nåd när de fullkomligt körde över Falkn som stundtals såg riktigt vilset ut. Inte heller Felix "Kryze" Hellström eller Rok "Darkness" Tekavec lyckades bjuda upp till motstånd.

Det blev en riktigt blytung måndag för det svenska laget efter att de blivit överkörda även en tredje gång, den här gången av Vitality.Bee. Falkn var med i matchen till en början men ju längre den pågick desto tydligare blev det att Vitality var en storlek större. Bättre gick det däremot för Hjarnan och hans Excel som förutom vinsten mot just Falkn också kunde besegra BIG. Hjarnan stod för en stabil insats på Tristana och mycket talar för att det blir fortsatt spel efter play-ins för honom och resten av hans lag. Play-ins fortsätter ikväll där Falkn möter Asus Rog Elite och Origen BCN medan Hjarnan och hans Excel går upp mot AGO Rogue och Origen BCN.Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..