×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Pokimane fuskanklagas efter glitchande i Teamfight Tactics

1
Under en livesändning tillsammans med William "scarra" Li använde sig Imane "Pokimane" Anys av en bugg för att få ett övertag i League of Legends autobattler Teamfight Tactics. Nu kritiseras profilen av fansen.
I mitten av juni släppte Riot Games sitt spelläge Teamfight Tactics som skulle komma att utmana i den snabbt växande autobattle-genren. Nu verkar det dock som att en bugg förstör upplevelsen för spelarna. Buggen äger rum vid den inledande draften och tillåter spelare att glitcha in i den gyllende cirkeln. Detta ger den som använder sig av buggen chansen att välja förstakämpe först av alla, något som kan vara avgörande vid matchstart.

Detta är en bugg som den populära streamern Imane "Pokimane" Anys demostrerade under en stream tillsammans med William "scarra" Li. I klippet, som går att se i spelaren ovan, skriker Pokimane av lycka över att ha glitchat in i cirkeln. Hon förklarar att det låter henne välja champion först och menar att hon använt buggen vid ett flertal tillfällen samtidigt som hon hyllar sig själv för hur bra hon är på spelet. scarra är uppenbart förvirrad över händelserna som ägt rum på hans League of Legends-konto och börjar genast ifrågasätta om det klassas som fusk.

Frågan gällande hur moraliskt rätt eller fel Pokimanes användning av en bugg egentligen är ställdes i flera forum. Vissa kallade henne till och med för fuskare. Andra påpekade att folk endast kritiserar Pokimane för att hon är av det kvinnliga könet och menar att Sebastian "Forsen" Fors inte hade fått samma kritik om det var han som glitchade.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..