×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

League of Legends kan vara på väg till mobiler

1
League of Legends är utan tvekan ett av världens populäraste spel. Enligt en rapport från Reuters är nu MOBA-spelet påväg till mobila enheter. Enligt rapporten kan spelet varit i utvecklingsstadiet i över ett år.
Riot Games samt deras största aktieägare Tencent Holdings tycks vilja ta League of Legends till mobila enheter. Detta enligt en rapport från Reuters. Enligt en av de tre anonyma källorna så kan spelet redan har varit under utveckling i mer än ett år. Spelet kommer nog inte komma ut redan i år.

Tencent har tidigare försökt återskapa LoLs succé på mobil. Detta genom två andra mobilspel, Honour of Kings och Arena of Valor. Dessa två spelen har haft stor framgång i Asien men inte lika mycket i västvärlden.

Enligt rapporten är detta till för att stärka spelets populäritet i Asien där mobilspel är mycket populärt. Många andra stora spel har redan tagit sig till mobil, så som Fortnite och PlayerUnknown's Battlegrounds. Förutom detta finns det även andra spel som är populära inom mobil esport så som Clash Royale och Free Fire.


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..