×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Esport på kartan när The Simpsons sänder nytt avsnitt

2
Bart Simpsons och hans vänner verkar satsa på en esportkarriär i det kommande avsnittet kallat "E My Sports". Manusskrivarna har tagit hjälp av Riot Games för att representera esport på ett rättfärdigt sätt.
På söndag kommer The Simpsons att sända ett nytt avsnitt dedikerat till esport. Avsnittet går under namnet "E My Sports", skaparna har lekt med Bart Simpsons klassiska replik "Eat My Shorts" och ordet "Esports" för att skapa avsnittets namn. Det finns i skrivande stund inte speciellt mycket information gällande avsnittet, men manusskrivarna har tagit hjälp av Riot Games för att representera esport på ett bra sätt.

Det ser inte ut som att Barts familj är helt med på tåget.
Det ser inte ut som att Barts familj är helt med på tåget.

Det verkar även som att avsnittet kommer att kretsa kring League of Legends, eller ett påhittat spel i samma anda som det populära esportspelet. En av bilderna som finns ute från avsnittet föreställer Bart, tillsammans med två andra kända karaktärer ur serien samt två okända karaktärer, som sitter på en rad i vad som ser ut att vara en arena. Om de spelar League of Legends skulle, baserat på platserna de sitter på, Bart agera top medan Nelson tar rollen som support.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..