×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Riot Games uppdaterar Mac-stöd — släpper support för äldre versioner

1
Det är dags att se över eventuella uppdateringar på Mac-datorerna. Den 28 februari slutar Riot Games nämligen att uppdatera League of Legends för macOS som är äldre än 10.10.
Torsdagen den 28 februari kommer Riot Games att göra en större förändring när det kommer till support och uppdateringar för League of Legends-spelare som använder sig av Apple-datorer. Utvecklaren kommer att ändra den äldsta versionen för macOS från 10.8.5 till 10.10, något som kommer att påverka de spelare som använder sig av äldre versioner av operativsystemet.

Uppdateringen innebär att äldre versioner fortfarande kommer att ha möjligheten att köra League of Legends, men spelupplevelsen kan komma att försämras då Riot inte längre kommer att göra förbättringar till dessa operativsystem. Orsaken till uppdateringen är att Apple inte längre släpper tekniska- eller säkerhetsuppdateringar till macOS-versioner tidigare än 10.12 samt att Chromium, tjänsten som kör LoL-klienten, inte längre supportar macOS-versioner tidigare än 10.10. Detta väntas dock inte skada en större del av användarna, då spelare som använder sig av det äldre operativsystemet är färre än 0.01 procent.


Artikelbild: feber.se

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..