×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Nytt samarbete ska betala League of Legends-spelare

1
Kryptovalutor är fortfarande uppe i varv och nu har Riot Games ingått ett samarbete med Refereum. Nu kan alla League of Legends-spelare alltså tjäna på att spela.
Riot Games, företaget bakom League of Legends, har ingått ett samarbete med kryptoföretaget Refereum. Detta innebär att alla spelare som väljer att koppla ihop sitt LoL-konto med Refereum belönas med de sistnämndas egna kryptovaluta, refereum tokens. Denna valuta kan i sin tur växlas till andra kryptovalutor eller till amerikanska dollar.

Svenska Trijo News förklarar att spelarna varken behöver vinna eller vara bra för att tjäna refereum tokens. Det ska alltså räcka med att tillbringa tid i spelet för att belönas. Det är dock ännu oklart exakt hur mycket man som spelare tjänar, det enda som just nu står klart är att Refereums kryptovaluta för tillfället ligger på runt 0,002070 dollar. Detta skulle innebära en hel dels spelande om man hoppas leva på Riots nya samarbete.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..