×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Östersunds FK gör entré i esporten — kontrakterar League of Legends-lag

2
Allsvenskan-laget Östersunds FK har valt att ta steget in i esportens värld. Under onsdagen offentliggjorde klubben att de har skrivit kontrakt med ett League of Legends-lag samt att det har platser öppna för Fifa 19-spelare.
Under onsdagen offentliggjorde Östersunds FK att har valt att göra entré in i esporten. Klubben, som placerade sig på en sjätteplats i Allsvenskan i år, kommer att husera ett helsvenskt League of Legends-lag. De relativt okända laget kommer att spela Swedish Esport League. Klubben har också sagt att de vill plocka upp Fifa 19-spelare.

Den svenska klubben gjorde sig kända när de under början av året lyckades slå storklubben Arsenal med 2-1 på bortaplan under Europa League. Trots segern åkte dock Östersunds FK ut ur Europa League då Arsenal svarade med att vinna 3-0 när lagen möttes igen på Jämtkraft Arena.

Östersunds FK — League of Legends
Top – Felix “Kryze” Hellström
Jungle – Theodor “Skeden” Nagelkerke
Mid – Andreas “Addex” Blikfeldt
AD Carry – Mikael “Namex” Axelsson
Support – Alexander “Krallex” Ramlinger
Coach – Jake “Mora” Hammond


Artikelbild: Sportbibeln

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..