×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Worlds

Andra dagen av Worlds avklarad — Fnatic visar framfötterna

1
Den andra dagen av League of Legends World championship är färdigspelad. Europa fick inte en lika stark dag som den första men ett lag lyckades ta hem en seger, Fnatic med svensken Martin "Rekkles" Larsson.
Europeiska Fnatic spelade under gårdagen sin första match för Worlds 2018. Det blev ett västerländskt möte mot 100 Thieves från Nordamerika. Fnatic gjorde en mycket vågad draft där de valde att picka Irrelia till mid-spelaren Rasmus "Caps" Winther. Trots européernas totalt saknad av magic damage så visade sig det vara rätt beslut. Efter endast 27 minuter valde det amerikanska laget att surrenda.

Det gick inte lika bra för de andra europeiska lagen. Både G2 Esports och Team Vitality förlorade sin andra omgång. G2 mot Cloud9 och Vitality mot Phong Vũ Buffalo. Det gick inte heller bra för de koreanska lagen, båda lagen som spelade under gårdagen, Gen.G Esports och Afreeca Freecs förlorade sina matcher mot Invictus Gaming och Flash Wolves respektive.

Artikelbild: Lol Esports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..