×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Worlds

"Play-in"-fasen klar — här är grupperna till Worlds

1
Under en intensiv vecka har den första omgången av League of Legends World Championship spelats, totalt tolv stycken lag har kämpat om de fyra sista platserna i Worlds. Både Cloud9 och G2 Esports med svensken Petter "Hjarnan" Freyschuss har säkrat sina platser i huvudturneringen.
Play in stage, vilket är den sista kvalomgången av League of Legends World Championship, började för ganska exakt en vecka sedan i Seoul, Korea. Turneringen började med ett gruppspel med tre lag uppdelade i varje grupp. I grupp A så fick vi se den legendariska LoL-organisationen, Edward Gaming, från Kina plöja sig förbi motståndet. Samma historia blev det i de resterande grupperna, G2 Esports, Cloud9 och G-rex tog sig lätt förbi sina motståndare.

De lagen som placerade sig på en förstaplats i respektive grupper fick därefter möta de lag som placerade sig på andraplats i gruppen bredvid. Även där gick det bra för G2, G-rex och EDG. Svårare blev det dock för Cloud9. De ställdes mot de tidigare LCS-laget som numera spelar i den ryska ligan, Gambit Esports. Laget som alstrar två LoL-legendarer i form av Danil "Diamondprox" Reshetnikov och Edward "Edward" Abgaryan lyckades dra matchen till en sista och avgörande karta. En karta som såg ut att starta väldigt jämnt men som Cloud9 tillslut tog kommando över och vann efter 29 minuter.

Huvudturneringen drar igång nu på onsdag och börjar med ett gruppspel där varje lag möter varandra två gånger. De två lagen som placerar sig högst upp i varje grupp går vidare till slutspelet som spelas i ett klassiskt slutspelsträd. På den svenska sidan ser vi två stycken AD-Carrys, Martin "Rekkles" Larsson för Fnatic och Petter "Hjärnan" Freyschuss för G2 Esports.


Grupp AGrupp BGrupp CGrupp D
Flash WolvesRoyal Never Give UpKT RolsterFnatic
Afreeca FreecsGen.G EsportsMAD Team100 Thieves
Phong Vũ BuffaloTeam VitalityTeam LiquidInvictus Gaming
G2 EsportsCloud9
Edward GamingG-rex

Artikelbild: LoL Esports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..