×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

LCS

NA LCS inför sjumannatrupper till slutspelet

1
Metan i League of Legends har gjort att flera lag väljer att byta ut sina AD-Carrys mot andra spelare i truppen. Den nordamerikanska upplagan av League of Legends Championship Series har nu valt att utöka maxtillåtna spelare i ett lag under ett slutspel till sju.
Riot Games har nu börjat tillåta att lagen i NA LCS har en trupp bestående av sju spelare i slutspelet. Tidigare har endast sex spelare fått användas och en sjunde spelare har bara blivit tillåten att spela om en huvudspelare har blivit inkapabel till att delta. Om EU LCS kommer göra samma ändring är hittills okänt då ligorna styrs separat.

Den professionella sidan av League of Legends har under ett tag rört sig ifrån den klassiska ADC-metan. På senare tid har vi kunnat se allt från Vladimir till Yasuo på bot-lanen. Detta har i sin tur lett till att många lag valt att byta ut sina AD-Carrys helt i vissa matcher mot andra spelare laget. Att för bara en split sedan höra att en top-laner skulle spela en mage på bot-lane istället för en ADC skulle låta orimligt, men detta är nu standarden. Om detta på något sett har påverkat Riots beslut att tillåta sjumannatrupper i NA LCS-slutspelet är svårt att säga innan de går ut med ett eget uttalande

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..