×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NiP tillbaka med nytt League of Legends-lag

1
NiP är tillbaka efter European Masters med en ny-gammal lina med målet att ta sig an den nordiska scenen.
Efter en 5-8 placering i EU Masters i våras så är nu NiP tillbaka i LoL scenen med en ny femma i denna ser vi två återvändare från deras lag under EU Masters i form av Emil "Larssen" Larsson och Ludvig "SMILEY" Granquist. Målet denna gång är att ta sig an den nordiska scenen och nästa års upplaga av EU Masters. Det som väntar först för laget är sommarsäsongen av den nordiska ligan. Emil är oerhört nöjd med värvningen och hade det här att säga:
Såklart nöjd att vara i en stor org som NiP, målet med laget är att dominera Nordic League och sedan gå långt i EU masters, vi har bra spelare i alla positioner så länge vi klickar så kan vi vara en av de bästa lagen i europa vilket är målet. Att vara i NiP orgen anser jag även är min bästa väg för att nå LCS nästa år, vilket är mitt stora mål.
NiPs CEO Hicham Chahine hade följande att säga kring återkomsten till LoL scenen:
We are excited to field a new team in the Nordic League of Legends league through this summer. The ambition is to develop this team to qualify for the European Masters and to contend for the title as we continue our presence in League of Legends. I am happy to see players such as XDSMILEY and Larssen continuing with us after the last season, and hope to see them succeeding on The Rift!

Laget består av följande spelare:

Danmark Rafael "Doxy" Adl Zarabi (Top)
Danmark Magnus "Maxi" Kristensen (Jungle)
Sverige Emil "Larssen" Larsson (Mid)
Sverige Ludvig "XDSMILEY" Granquist (Botlane)
Finland Aleksi "Hiiva" Kaikkonen (Support)
Nederländerna Max "Raqo" Temmminck (Substitute Mid)

Sverige Robin "Jed" Jedhammar (Manager)

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..