×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Meta

Fånga flaggan i League of Legends — så hade det kunnat fungera

1
En skribent på dbltap.com kan ha kommit på ett sätt att få ett "fånga flaggan"-mode i League of Legends. Tanken är att det skulle utspela sig på Twisted Treeline och över tre omgångar.
Större delen av League of Legends utspelar sig på Summoner's Rift och är basversionen av spelet. Genom åren har dock Riot Games testat ett flertal andra modes som till exempel Dominion som är ett "king of the hill"-mode. De har till och med ett brädspel under namnet "Mechs vs Minions", men de har hittills aldrig provat på ett "fånga flaggan"-mode. Dan Tripp från dbltap.com kan ha kommit på ett sätt att skapa just denna spelform.

Summoner's Rift är på tok för stor för ett sådant mode, men det hade säkerligen fungerat på till exempel Twisted Treeline. Flaggan skulle kunna placeras på något av altarna alternativt att varje lag fick chansen att själva placera ut flaggan någonstans på deras sida av kartan innan matchen börjar. Torn skulle bara försvåra spelet, så de skulle tas bort, och det bästa hade varit om det blev ett "bäst av tre kartor"-mode. Laget som tar det andra lagets flagga till sin sida av kartan vinner och sedan byter lagen sida tills det ena laget får två vinster.

Läs hela Tripps tankegång här
dbltap.com


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..