×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Meta

Fem skins som hade passat perfekt för Pyke

1
Pyke är inte ens ute och communityn spekulerar redan om vilka skins han kan kunna ha. Vi har samlat våra absolut favoriter i hopp om att något av dem ska bli verklighet.
Skins är Riot Games sätt att experimentera med sina karaktärers utseende. Vi har fått se stora och hemska champions bli söta och kramgoa genom diverse skins genom tiderna. Med tanke på den senaste karaktären Pykes mörka bakgrundshistoria samt utseende, av det vi fått se, har vi satt ihop en lista över fem skins som hade passat perfekt för denna champion.

Project: Pyke


Med tanke på den aggressiva spelstilen som väntar Pyke hade han säkerligen passat i ett Project-skin. Att han får en plåtarmor med lysande delar i rött alternativt grönt hade bara gjort saken bättre. Även ett Mecha-skin hade säkert passat hans karaktär.

Resistance Pyke


Rött och plåt. Ja, det var vad som hade passat Pyke enligt ovanstående kommentar. Även detta hade passat hans sagda aggressiva spelstil.

Death Sworn Pyke


Han är redan en demonliknande karaktär, så varför inte göra något baserat på detta? "Death Sworn" är dessutom precis vad han är när han härjar gatorna i jakten på de som lämnade honom att dö.

Conqueror Pyke


Han vill hämnas sin egen död och vilket sätt är bättre för detta än att ta över hela Bilgewater? Även här är just rött ett inslag som hävs fram och han hade utan tvekan kunnat ta en plats hos resterande Conqueror-champions.

Pool Party Pyke


Ett självklart val för Pyke. Han kommer från Bilgewater och dessutom från havets djup. Varför inte lätta på hans demonliknande utseende genom att ge honom ett färgglatt och roligt Pool Party-skin?

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..