×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Riot släpper ny version av Mechs vs Minions

1
Spela som Heimerdinger, Tristana, Corki eller Ziggs i Riot Games senaste bordspel. Programmera och använd dina robotar mot minionsen som hotar Runeterras säkerhet.
Visste du att Riot Games även släpper bordspel? Nu vet du. De släpper nu den tredje versionen av sitt bordspel "Mechs vs Minions" under namnet "Wave 3". Spelet går att spelas av upp till fyra deltagare och tar ungefär 60-90 minuter att spela igenom. Spelarna agerar yordles och skapar olika robotar för att slåss mot minons.

I den senaste versionen har Rumble bjudit in fyra yordles till sin skola för att lära dem att programmera samt använda sig av sina robotar mot minions som hotar Runeterras säkerhet. Yordleserna som man kan spela som är Heimerdinger, Tristana, Corki och alla våran favoritgalning Ziggs. Du programmerar och använder dina robotar genom uppdrag mot 10 minions i taget.

Se Rumble förklara spelet i spelaren nedan

Spelet går att köpa här för ungefär 650 kronor
riotgames.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..