×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Flyquest kontrakterar Saintvicious

1
Jung "Rapidstar" Min-sung lämnade tidigare denna månad rollen som strategisk coach för Flyquest. Nu har de hittat en ersättare i form av Brandon "Saintvicious" DiMarco.
Brandon "Saintvicious" DiMarco ersätter nu Jung "Rapidstar" Min-sung som strategisk coach i FlyQuest efter att den tidigare coachen lämnat denna månad. DiMarco har minst sagt haft en händelserik karriär då han agerade toplaner för den första upplagan av TSM:s League of Legends-lag. Han stannade dock bara där i en månad innan han flyttade till CLG där han tog rollen som jungler.

Mellan 2012 och 2015 var han jungler och coach för CLG, Curse, Gravity och Team Coast samt tog sig tillsammans med CLG till den första upplagan av Worlds Championship där de slutade på en femteplats. Han har sedan dess främst agerat coach för olika nordamerikanska lag, men stod utan jobb under vårens split. Nu hoppas han vända Flyquests lag till en vinnande femma.

Nyheterna offentliggjordes via Twitter
Twitter


Artikelbild: Flyquest

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..