×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Meta

Muspekaren i League of Legends byts ut

1
Äntligen! Efter nästan tio år väljer Riot Games nu att pensionera League of Legends muspekare för att den ska passa in med alla nya grafiska element i spelet.
Via ett foruminlägg har Riot Games offentliggjort att de kommer att byta ut den nuvarande muspekaren. Riot menar själva att muspekaren som använts sedan BETA-tiden 2009 ser på tok för gammal ut för att platsa i spelet efter alla andra förändringar genom åren. År 2009 var muspekaren blå i färgen, men höll samma form och grafiska aspekter som den nuvarande.

Planen är att de ska uppdatera den för intern testperiod först, innan den pushas ut på Public Beta Environment för att communityn ska få chansen att säga vad de tycker. Riot gissar att uppdateringen ligger runt en eller två månader fram i tiden. De vill inte snabba upp processen då en förändring av ett sånt här element måste fungera som det ska redan från start.

Läs hela inlägget här
leagueoflegends.com


Artikelbild: pcgamesn.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..