×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

USA

Rykte: Optic färdigställer lag — 10 spelare och 2 nya coacher

1
Enligt espn.com kommer Optic Gaming att göra en helomvändning inför den kommande LCS-spliten. De har plockat in flera nya spelare samt flyttat runt mellan huvudlaget och akademilaget.
Midlanern Cristian "Palafox" Palafox får sällskap i Optic Gamings akademilag av Kieran "Allorim" Logue, Gabriel "Fanatiik" Saucier och Jacob "Prismal" Feinstein. Även Austin "Gate" Yu blir en del av akademilaget. Samtidigt flyttar organisationen den australiska spelaren Niship "Dhokla" Doshi till huvudlaget där han får sällskap av Terry "Big" Chuong.

Doshi och Chuong kommer att ersätta Derek "zig" Shao respektive Derek "LemonNation" Hart i startfemman efter att duon lämnade laget i mars. Organisationen har även valt att plocka in ytterligare två coacher i form av Dignitas tidigare huvudcoach David "cop" Roberson, som kommer att agera assisterande coach, samt Chris "Croissant" Sun som kommer att ta en roll som position-coach samt analytiker. Om detta kan bättra Optics resultat inför den kommande spliten får vi vänta och se, då de avslutade vårens split på en niondeplats efter att de bara vunnit fem av sina 18 spelade matcher.

Källorna har gått direkt till Espn
espn.com


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..