×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Korea

Nova och KaKAO går till Jin Air Green Wings

1
Det koreanska League of Legends-laget Jin Air Green Wings har valt att plocka in två nya spelare. Det handlar om Lee "KaKAO" Byung-Kwon och Park "Nova" Chan-ho.
Efter en vårsplit som slutade i besvikelse har det koreanska LCK-laget Jin Air Green Wings valt att göra spelarförändringar. Lagets support-spelare Kwon "Wrath" Jin-min gick i pension efter spliten och hans plats i laget fylls nu av Park "Nova" Chan-ho. Nytillskottet har ingen tidigare erfarenhet från LCK, men var under 2017 en del av det mest framgångsrika Challengers Korea-laget.

Den andra spelaren som stiger in i laget är junglern Lee "KaKAO" Byung-kwon som nu återvänder hem efter en tid i andra regioner. Han har spelat inom Kina, Europa och Turkiet under sin tid hemifrån. Han kvalade till World Championship 2015 med LPL-laget Invictus Gaming, men har inte tagit sig till någon internationell turnering sedan dess.


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..