×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Nova och KaKAO går till Jin Air Green Wings

1
Det koreanska League of Legends-laget Jin Air Green Wings har valt att plocka in två nya spelare. Det handlar om Lee "KaKAO" Byung-Kwon och Park "Nova" Chan-ho.
Efter en vårsplit som slutade i besvikelse har det koreanska LCK-laget Jin Air Green Wings valt att göra spelarförändringar. Lagets support-spelare Kwon "Wrath" Jin-min gick i pension efter spliten och hans plats i laget fylls nu av Park "Nova" Chan-ho. Nytillskottet har ingen tidigare erfarenhet från LCK, men var under 2017 en del av det mest framgångsrika Challengers Korea-laget.

Den andra spelaren som stiger in i laget är junglern Lee "KaKAO" Byung-kwon som nu återvänder hem efter en tid i andra regioner. Han har spelat inom Kina, Europa och Turkiet under sin tid hemifrån. Han kvalade till World Championship 2015 med LPL-laget Invictus Gaming, men har inte tagit sig till någon internationell turnering sedan dess.


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..